Bezděková a Lambora: Jak se poznali a s čím má Andrea problém | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bezděková a Lambora: Jak se poznali a s čím má Andrea problém

Marek Lambora a Andrea Bezděková už svou lásku netají.
Marek Lambora a Andrea Bezděková už svou lásku netají. (instagram: Marek Lambora)

Modelka Andrea Bezděková (27) a herec Marek Lambora (25) byli před nedávnem společně načapáni při romantické procházce. Vzhledem k tomu, že vztah tutlali pěkně dlouho, si možná konečně pořádně oddechli! Už se spolu mohou v klidu ukazovat a prvotní »haló« mají za sebou. Co o jejich vztahu vyzradila bývalá misska?

Marek Lambora a Andrea Bezděková bez debaty tvoří jeden z nejkrásnějších českých párů. Jak se dali dohromady? Kdo sbalil koho? „Já jsem takhle Marka poprvé viděla v Ohnivým kuřeti. Říkala jsem si, co je to za sympaťáka. A o rok později…,“ rozmluvila se pro Showtime modelka, která tak naznačila, že právě ona byla tou osobou, která s kontaktem začala. Není překvapením, že krásná bruneta udělala na Lamboru dojem a dali se dohromady.

Hvězda Slunečné přistižen se slavnou milenkou! A Hůlka protestuje v restauraci u piva

Video se připravuje ...

Je však všechno zalité sluncem? Není. Modelka totiž přiznala, s čím má stále trochu problém. „Pracuju s tím, beru to tak, že je to práce, že je to v pořádku. Ale byla jsem i v divadle… a ty líbací scény… Přeci jenom je to líbačka. Nelíbáš se jen tak na ulici, ale je to práce a respektuju to,“ pověděla podle Blesku o seriálových i divadelních intimních scénách svého miláčka Andrea, které minulý vztah krachl kvůli její nevěře. Snad bude tentokrát Bezděková hodná a na Marka nebude kvůli líbání s Burešovou a spol. žárlit.

Sestřičky zkrásněly. O roli si řekla půvabná modelka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.