Charlotte Štiková k nepoznání: Udělala to, co jí matka zakázala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mladší sestra Ornelly k nepoznání: Udělala, co jí matka zakázala!

Drsná odplata mámě Štikové! Jsi chorá a neumíš ani psát, útočí dcera Charlotte
Drsná odplata mámě Štikové! Jsi chorá a neumíš ani psát, útočí dcera Charlotte (instagram, archiv)

Ani mladší sestra Ornelly Koktové (28) Charlotte Štiková (24) se nenechala strhnout náročným obdobím a snaží se žít i plánovat pozitivně. S přítelem Ivem myslí na svatbu, má rozdělaný nový projekt a zapracovala i na své postavě.

Ačkoli její starší sestra čeká již třetího potomka, Charlotte má priority uspořádané jinak. „My jsme si řekli, že nejdříve bude svatba a pak až dítě,“ svěřila se webu ŽivotvČesku.cz. Že bude mít díky Ornelle konečně neteř, ji ale těší. „Když mi to sestra řekla, tak jsem šla za Pepou a musela se ujistit, že si ze mě nedělají legraci. Všichni jsme si mysleli, že to bude zase kluk,“ přiznala Štiková.

Kvůli složitému období se Charlotte rozhodla svatbu odložit, jelikož se rozhodně nechce omezit na pár hostů a skromnou hostinu. „Já si přeji svatbu se spoustou hostů, chtěla bych takovou tu klasickou pohádkovou svatbu,“ prozradila výše zmíněnému webu.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...

Přeci jen se jí ale během pandemie něco podařilo změnit. Štiková zlepšila svou životosprávu, více se zajímá o to, co jí, a začala pravidelně cvičit. Do toho se rozhodla pro radikální změnu vlasů, a z blondýnky se tak stala bruneta. „Já vždy chtěla vyzkoušet tmavší barvu vlasů, už od 13 let jsem takové nápady měla, ale máma mi to vždy zakazovala, že si nemám ničit vlasy. Teď už si to mohu udělat podle sebe, už jsem velká holka,“ spokojeně dodala Charlotte Štiková.

Potřetí těhotná Ornella mluví s Koktou o smrti! A Rychlý přijde o miliony

Video se připravuje ...



Přečtěte si
smeagol
30. 3. 2021 • 18:43

Byla by docela hezka, az na tech pul kila jater, co ma misto rtu. Kdo kdy vymyslel, ze tyhle obri, prefouknute huby jsou znakem krasy?

AHel
30. 3. 2021 • 15:39

Je jí 24 let, a má už plastiky, je to nehezké, nepřirozené, jak o ní někdo může říci, že je krásná...holky je mi líto, má si život užívat a nikoliv se natřásat před svým mobilem a dělat selfíčka...věřím, že bude lepší než její máma, starší sestře se to podařilo. Můj obdiv.

baronessa
30. 3. 2021 • 13:38

I mamince by prospěla přirozenější barva, než ta strašná kuřátková žlutá.

amej
29. 3. 2021 • 16:12

Jako tmavovláska je rozhodně hezčí. Jako blond je to stará, mladá matka a přidává jí to kila. Až na ty přemrštěné rty je to krásná holka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.