Konec hvězdných časů? Tohle fanoušky Čvančarové nepotěší | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Konec hvězdných časů? Tohle fanoušky Čvančarové nepotěší

Jitka Čvančarová
Jitka Čvančarová (Profimedia.cz)

V posledních měsících byla herečka k vidění téměř na všech televizních kanálech. Navzdory složité době se Jitce Čvančarové (42) dařilo. Jenže očekávání fanoušků, že se objeví  mezi zpěváky i v nové řadě show Tvoje tvář má známý hlas, se tak úplně nenaplní. Přestože v ní mají tentokráte vystupovat jen bývalí soutěžící.

Osmá řada divácky oblíbeného pořadu nese podle magazínu Sedmička  podtitul Šampioni. Soutěžící budou totiž složeni z těch, kdo v show už účinkovali. Třebaže Jitka Čvančarová poslední řadu vyhrála, v letošní verzi se na pódiu neobjeví.

Přesto o Jitku Čvančarovou, která momentálně září také v seriálu Hlava Medúzy, ale diváci úplně nepřijdou. Podle informací tohoto časopisu by se totiž měla stát mentorkou herectví a pomáhat účinkujícím při jejich vystoupení. Jejího zvučného hlasu se už ale v této roli nedočkají, škoda!

Jitka Čvančarová vystřihla píseň z erotického trháku Padesát odstínů šedi

Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová o Hlavě Medúzy: Absolvovala jsem policejní výcvik!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
26. 2. 2021 • 20:58

Hm, mentorka ? To bude něco jako ta Postlerová s Goottovou.Ta taky ze sebe dělá odbornici , je to ale dabérka , která dokončila jen SVVŠ.
Čvančarová má konzervu a i když je celkem dobrá herečka, nikdo nikdy nemůže říct,že zpívá.
Neznám, nekoukám na Tvoji tvář , ale pustila jsem si něco, co nazpívala Čvančarová .Ona vydává zvuky, někdy řevem přitvrdí, to je všechno.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.