Pavlína v nervech? Proč ji neuvidíme v novém MasterChefovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pavlína v nervech? Proč ji neuvidíme v novém MasterChefovi

Finále MasterChef Česko
Finále MasterChef Česko (TV Nova)

Skončila na druhém místě kuchařské show, šéfkuchaři ji často vychvalovali až do nebes, přesto se v nových dílech MasterChefa neobjeví. Proč Pavlínu Lubojatzky neuvidíme v nadcházejících duelech? Účast odmítla, nebo ji tvůrci pořadu neoslovili?

„Televize Nova se rozhodla, že divákům nejpopulárnější kulinární show připraví speciální podívanou. Často jsme na našich sociálních sítích vídali diskuze, jak by to asi dopadlo, kdyby proti sobě stanuli ti nejlepší z minulých řad. Inspirovali jsme se touto myšlenkou a dáme divákům jedinečnou možnost sledovat tento souboj na televizní obrazovce v bonusových epizodách MasterChef Česko: Souboj nejlepších. Věříme, že tento unikátní a jedinečný pořad bude mít úspěch nejen u fanoušků MasterChefa Česko,“ vyjádřila se podle expres.cz programová ředitelka TV Nova Silvia Majeská.

Vzhledem k tomu, že byl do duelů přizván například Jan Vorel, který skončil na druhém místě kuchařské show, se tak trochu počítalo s tím, že by se v duelech objevila i takzvaná uplakaná Pavlína. Ta skončila také těšně za cílovou rovinkou a byla šéfkuchaři z show často vychvalovaná za svůj kuchařský um.

Šok po finále Masterchefa. Roman dostal covid! A Saudek odhadl, kolik má dětí

Video se připravuje ...

Nenáviděná, ale někdy i milovaná Pavlína se však podle informací v soutěži znovu neobjeví. Proč? Nejpravděpodobnější je ta varianta, že Lubojatzky účast v pořadu sama odmítla. Po velké kritice a nenávisti se totiž Pavlína očividně rozhodla od MasterChefa distancovat. Na její Instagram už z této show nic nesdílí a prý i odmítla poskytovat rozhovory na toto téma. Názory lidí na její osobu tak ambiciózní kuchařce asi opravdu ublížily.

MasterStaša: V hokeji lepší než Voráček, přesto skončil. Co říká o Pavlínce?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.