Skamene vyrazil na pomoc Babišovi a Schillerové: DRSNÝ ORTEL | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Skamene vyrazil na pomoc Babišovi a Schillerové: DRSNÝ ORTEL

Roman Skamene
Roman Skamene (Daniel Černínovský)

Současná situace nabádá lidi se otevřeně bavit nejen o koronavirové krizi, ale i o samotné politické scéně. Svůj názor se nebojí sdílet ani herec Roman Skamene (66), jenž je jedním z těch, kdo vládu a její kroky brání.

Babiš to dělá dobře. Tady nic lepšího být nemůže. Opozice nedělá nic,“ jasně herec konstatoval pro web ŽivotvČesku. Ačkoli ho covid minul, přesto má s virem své zkušenosti. Před šesti měsíci si nákazou prošla jeho dcera Sandra.

„My s manželkou jsme naštěstí v pohodě, jsme zdraví. Moje dcera to prodělala před půl rokem. Já se očkovat určitě nechám, ale musíme vytrpět tu dobu, než se s očkováním dostanu na řadu,“ přiznal herec výše zmíněnému zdroji.

Skamene ve vířivce s prostitutkami! Podívejte, jak zestárli další veksláci z Bony a klid!

Video se připravuje ...

Že by během pandemie zažíval nějaký pocit nesvobody, říct nemůže, za což je vděčný. „Lituji ty lidi, kteří musí být zavření v paneláku, to musí být strašné. Já mám obrovskou výhodu, že na chalupě je plno práce a člověk může pořád něco dělat,“ svěřil se Roman Skamene. Herec se netají tím, že podporuje hnutí ANO v čele s Andrejem Babišem. Ačkoli je dle něj situace místy hektická, důvěru ve vládu neztratil.

„S vládou jsem spokojený, jak to tady řeší. Jsem podporovatel Andreje Babiše a paní Schillerové a volím ANO. Nic lepšího tady být nemůže. Ano, jsou úlety, ale to je pochopitelné, že se něco nepovede. Když se něco dělá, tak se občas něco pokazí, ale kdo nic nedělá, tak nic nezkazí. A opozice nic nedělá, ti chytráci jen všechno negují,“ dodal ostře herec.

Sestřičky: Zkrvavený podvodník Václav Jiráček!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
25. 2. 2021 • 15:20

mord,ten nick ti ty vole sedí...

AliAlice
25. 2. 2021 • 15:19

Romane,to jste si u mě šplhl....

yokky
24. 2. 2021 • 14:36

mbmb
24. 2. 2021 • 11:18

Okatě vystavené a tudíž pravý opak bude mít prioritu.Andrejko musí uhlídat svou ženu (jezdí po dovolených)a Alenku ta sedí u Holice když nesmí a pak zabijácký ,hokeje atd. Až pak snad blbci naskoci

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.