Psycho u nejbohatšího Čecha: Možná mě zachránil od kriminálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Psycho u nejbohatšího Čecha: Možná mě zachránil od kriminálu

Petr Kellner
Petr Kellner (profimedia.cz)

Coby kamenická firma získali otec a syn Hrdinovi v roce 2009 zakázku pro nejbohatšího Čecha. Jak se dělá pro takového miliardáře a co všechno ostře sledovaná objednávka pro vyhlášené specialisty na zahradní kuchyně a kamenné pece vůbec obnáší?

„Byli jsme tam každý den. Na místě bylo asi pět architektů, měl snad tři stavební dozory. Chtěli všechno hned, takže tam pracovalo tak 500 kameníků. Sebrali je asi z celého Česka i z přilehlé ciziny, protože češtinu moc slyšet nebylo," okomentoval práci na zakázce pro Petra Kellnera (56) kameník Karel Hrdina (66) na stránkách magazínu Téma. 

Kontroverzní milionář Masný se oženil

„Udělali jsme kus zdi, přišel architekt a řekl: „Předělat! To jsou moc velké kameny." Druhý den přišel jiný s tím, že jsou ty použité kameny zase moc malé. Když nám nařídili, ať to znovu předěláme, chtěl jsem toho architekta zabít. Naštěstí přišel pan Kellner a řekl, že se mu to líbí. Tím veškerá diskuze skončila. Možná mě zachránil od kriminálu," přidal svou trošku do krámu Karlův syn Tomáš (46) s úsměvem.

Gianluca Vacchi se vytahuje bohatstvím



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.