Hvězda Vyprávěj Bernášková slavila »40«: Spousta slz i smích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Vyprávěj Jana Bernášková slavila »40«: Spousta slz i smích!

Oslavenkyně v záplavě květin.
Oslavenkyně v záplavě květin. (Foto Aha! – P. Machan, Facebook.com)

Ač vypadá nejvýš na třicet, hvězda Vyprávěj Jana Bernášková oslavila v neděli už 40. narozeniny. A neobešlo se to bez slz.

Kurýři s květinami lítali na její adresu jako masařky, takže hereččin byt se proměnil v malé květinářství. „Když mi bylo asi dvacet, říkala jsem si, jak úžasné to bude, až mi bude čtyřicet! Budu mít jistoty a budu vědět o svém životě vše,“ svěřila se herečka na sociální síti.

Nyní může posoudit, jak realita dohnala její mladistvé představy. „Tak, prosím vás, vím jediné, že mám boží rodinu a přátele,“ ujistila Bernášková. Oslavenkyně se také přesvědčila o tom, že je velice praktické mít za muže filmaře. Rudolf Merkner (49) se ujal spousty natočených přání a sestříhal z nich dvacetiminutové video.

K tabuli půjde české školství!

Video se připravuje ...

„Brečela jsem u toho jak želva,“ přiznala herečka a dvojnásobná maminka. S manželem má syna Theodora (7) a z předchozího vztahu s divadelním režisérem Davidem Drábkem (50) ještě 14letou dceru Justýnu, která si krásou s maminkou nezadá.

Janeček se rozešel s Mátlovou, začala randit se Soukupem! Z Mottlové je prodavačka. A zranění Bernáškové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.