Mahulena Bočanová a Ordinace: Záhada poslední klapky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mahulena Bočanová a Ordinace: Záhada poslední klapky!

Provalila Bočanová nechtěně tajemství konce seriálu?
Provalila Bočanová nechtěně tajemství konce seriálu? (TV Nova)

O velké pozdvižení nejen na Nově se postarala Mahulena Bočanová (53). Na svém instagramovém účtě zveřejnila hromadnou fotografii z natáčení Ordinace v růžové zahradě 2, kde nelze přehlédnout červený nápis Poslední klapka. Televize Nova ale tvrdí, že se herečka spletla! Jak to tedy je?

Každá správná pohádka končí svatbou. Nejinak tomu zřejmě bude i v případě Ordinace, které po 15 letech zvoní umíráček. „Nesmíme vůbec prozrazovat děj. Neřeknu vám, čí to byla svatba... Samozřejmě je mi líto, že Ordinace končí,” řekla Aha! sama Bočanová, když jsme ji kontaktovali po zveřejnění fotky.

A ještě se točí

Obrátili jsme se pochopitelně i na tiskové oddělení TV Nova. „Jistě pochopíte, že mi nepřísluší nic dopředu komentovat. O finále ode mě budete obsáhle informováni, až nadejde jeho čas,“ sdělil Aha! Martin Hradecký. „Jen ještě zdůrazňuju, že se Mahulena spletla. O poslední klapku se nejedná, Ordinace se ještě točí,“ dodal tiskový mluvčí.

Hvězdy na zámku

Velkolepá veselka se podle zjištění Aha! natáčela na zámku v Průhonicích. A mezi svatebčany byly i bývalé hvězdy Ordinace. „A víte, že vůbec nevím, co to bylo za svatbu! Bylo to super potkat se s kolegy,” mlžil Lukáš Hejlík (41) alias MUDr. Jáchym Kalina. „Všechno začalo velkým testem na covid, až pak jsme se potkali. Když mi psali, že by mě v tom záběru, který je velmi krátký, chtěli mít, neváhal jsem. Byl to kus mého života,” dodal herec.

Mahulena Bočanová dnes poprvé v Ordinaci. Jak zkomplikuje život nejsympatičtějšímu seriálovému páru?

Video se připravuje ...

Bude trojka?

Podle informací Aha! měl Hejlík letos v dubnu nastoupit do plánované Ordinace v růžové zahradě 3. A nebyl sám. O pokračování nedávno mluvila i Zlata Adamovská (61) neboli MUDr. Běla Valšíková. „Může se také stát, že Ordinace bude pokračovat dál,” řekla v rozhovoru pro Radiožurnál. „Nic není nemožné, hodně se o tom mluví. Může se ze dne na den stát, že se dozvíme, že seriál pokračuje,“ dodala herečka.

Svatba podle fanoušků

Kdo si koho vezme? To řeší i diváci Ordinace! Podle komentářů na sociálních sítích jsou ve hře hned tři varianty:

Tip č. 1: Petr Štěpánek (Eda Valšík) a Zlata Adamovská (Běla Páleníková)

Poslední díly bojuje sám se sebou. Bývalý ředitel Valšík zkolaboval a musel být převezen do IKEM. Zdravotní lapálie by ale podle informací Aha! měl přežít a mohl by se oženit. „Někde jsem slyšela, že Eda s Bělou se znovu vezmou. Měl by tom být poslední díl,” tvrdí jedna z divaček.

Tip č. 2:  Anička Slováčková (sestřička Radka) a Václav Jílek (fotbalista Rostislav Král)

Radka po nezdaru s Vojtou čekala na velkou lásku. Stane se jí fotbalová hvězda první kategorie Rostislav Král alias Rosič, který je po zranění nečekaně převezen do nemocnice. A fanoušci jsou přesvědčení, že veselka bude jejich. „Vím, že to bude Radka,” napsal jeden z nich.

Tip č. 3: Marika Šoposká (Bibi) a Štěpán Benoni (Marek)

Bibi se po mateřské vrátila do Kamenice z Kanady a při té příležitosti potkala svou starou lásku Marka (Štěpán Benoni). A zase to mezi nimi pořádně jiskří, na spadnutí je, že se vrátí k sobě a skončí to svatbou. „To bude určitě Bibi,“ myslí si nejeden divák.

Ordinace se v novém roce vrací ve velkém stylu, záchranka se svlékla do naha!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.