Basiková šlape Csákové na paty: Musím být sprostá, jinak to nejde | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Basiková šlape Csákové na paty: Musím být sprostá, jinak to nejde!

Bára Basiková
Bára Basiková (Petr Kobliha)

Tak jako řada jiných umělců, i Bára Basiková (56) aktuálně ve své profesi přešlapuje na místě a absolutně netuší, kdy si zase zazpívá před publikem naživo. Dlouhodobě dává najevo, že je taková situace už pro řadu lidí neúnosná. Přičemž viníkem je v jejím pojetí jednoznačně vláda. Z toho důvodu se stala i tváří nové občanské platformy, která tomu má učinit přítrž.

Zdravé fórum, to je podle webu Expres.cz název občanské platformy, v niž se zpěvačka má momentálně angažovat. „Spouštíme, co jsme dlouho připravovali. Občanskou platformu, která bude spojovat lidi, podávat trestní oznámení, informovat, pomáhat lidem, a pokud bude potřeba, organizovat i demonstrace,“ nechal se slyšet spoluzakladatel Zdravého fóra, spisovatel Jan Tománek. „Moc děkujeme za pomoc a podporu našim předním a světovým kapacitám, jako jsou pan doktor Balík, Beran a doktorky Zelená a Adámková,“ doplnil.

Prostor X: Rozhovor s Bárou Basikovou

Umělci jsou zvaní

Platformu bude prezentovat ale prý i řada známých tváří, mezi nimiž je právě i zpěvačka. „Děkujeme za podporu samozřejmě i osobnostem, jako jsou Bára Basiková, Lukáš Pollert, Karel Janeček, Honza Hnízdil a spousty dalších, které se postupně přidávají,“ měl ke vzniku sdružení dodat jeho zakladatel.

Rozohněná Basiková

Zpěvačka sice koronavirus nepopírá, ale přesto se domnívá, že se u nás záměrně manipuluje se strachem. „Omlouvám se, ale hned v úvodu budu sprostá. Musím být sprostá. To už jinak nejde! Budu sprostá a hotovo. Ať už jdou všichni, co otravují s koronavirem a šílenými zprávami o něm, do pr*ele!“ neudržela se prý před časem Basiková, která covid-19 sama prodělala s lehkými příznaky.

„Ať už drží hubu a neotravují nás všemi katastrofickými kecy. Ať už nás přestanou děsit, ničit, připravovat o zdravý rozum a o práci! Tohle má být jako co? Máme se všichni zhroutit? Proč?“ podivovala se v minulosti zpěvačka, která se nebojí věci pojmenovat tak, jak je vnímá.

Tvoje tvář: Bára Basiková neudržela slzy! Kvůli Gottovi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
1. 3. 2021 • 01:00

severin
doporučuji pustit si naživo Evropský parlament.
O tom, kdo se handrkuje a hádá je tam vidět.
Západní Evropa vede!
Takový Macron , který n eukočíruje ani pracovní dobu a radši žebrá po Evropě na své líné Francouze bych doporučovala slyšet.V originále!
Obrovitý dluhy má hlavně Západ , takže se s nimi vezeme.Dodávka vakcín je jiná kapitola, doporučuji odbornou komisi EU, tam by vám odpověděli.O tom, že Maďarsko nějak mimo EU má vakcíny já nic nevím a ani googlovat nebudu.Podvedlo nád i Německo, jestli to náhodou nevíte u nás některé ústav a ´řady očkovaly i příbuzné zaměstnanců, za což padaly hlavy.V ohrožení státu se tohle nepři­pouští­.Vyš­típa­li si tady blbci a la Basiková či Cszáková v Česku odborníka Prymulu, mají co chtějí.
Až takoví tupci, jako konzervatoristé, kde mozek ke studiu potřeba není mi tady nebude diktovat.To zas ne !Cszáková to dotáhla po devítce na střední vychovatelku a ztrapňuje se , jak rozumí světové ekonomice a virům a za chvíli bude blábolit klišé jako Gott o nadvládě ....
Čus, jsou to kecy!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!

-bello-
1. 3. 2021 • 00:48

Blbka, dávno mohla už být ve vysněné Anglii. Jejich premiér byl přece pro " promoření "
Až když nabíraly mrtvoly na ulici, změnil mínění. Kromě toho, nejhorší zdravotnictví snad má Anglie.To Basiková neví ?
Teď tady hnije a zůstane .Je Brexit , jestli to neví, takže jen tak frnknout už nemů
Bože, to je střevo ! .

Alva
25. 2. 2021 • 10:37

severin-👍

AliAlice
25. 2. 2021 • 10:23

No a co kdyby tato osoba splnila svoje výhrušky,že bude emigrovat,když vyhraje Zeman...nějak nám na to tato ,,úmělkyně "zapomněla...a kdo by asi měl o starou babu zájem?? Sestupte na zem,a přestaňte blbě camrat...takovej div světa zase nejste....lidi mají existenční starosti,a nějakej zpěv je v dané situaci nezajímá....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.