Dominika šokuje: PRAVÁ TVÁŘ Gotta, kterou znal málokdo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dominika šokuje: PRAVÁ TVÁŘ Gotta, kterou znal málokdo!

Dominika Gottová a Karel Gott
Dominika Gottová a Karel Gott (archiv Blesku)

Dominika Gottová (47) se stále nemůže smířit se smrtí milovaného tatínka, kterého společně s jeho ženou a dalšími dcerami znala nejlépe ze všech. Dominika, která si už rok prochází opravdu těžkým obdobím, promluvila o tom, jaký byl slavný zpěvák v soukromí.

Byl úplně jiný než před fanoušky! Alespoň to podle pluska.sk tvrdí nejstarší dcera Karla Gotta (†80). Na veřejnosti byl Gott vždy klidný, usměvavý a působil velmi vyrovnaně. To však podle vyjádření Gottové byla pouhá přetvářka, pravý Gott byl totiž tak trochu takzvaný čertíček z krabičky.

Dominika Gottová o Štaidlovi: Špatné vzpomínky ohledně nátlaku na matku!

Video se připravuje ...

„Když to v něm vybouchlo, tak z něho šla opravdu hrůza. A někdy byla slyšet i sprostá slova… Otec se však na veřejnosti nerozčiloval. Například v restauraci mi nejednou řekl, že si musíme promluvit, ale ne zrovna tady… Odvezl mě domu, dostala jsem za uši. Já jsem mu však neodporovala, jen jsem poslouchala a byla ticho,“ vyzradila podle již zmíněné slovenské redakce Gottová, která se momentálně nachází ve Finsku.

Gottová chce ve Finsku na léčení! A naštvaná Vondráčková. Její písničky radia nehrají

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zamlzena
24. 7. 2021 • 13:44

máš něco pravdy, ale neblbni. Kartel chtěl klid Nikdfy by neriskoval žádnou hysterii, proto se rozešel se žárlivou Marikou. Sores.

zamlzena
24. 7. 2021 • 13:42

co má být skutečné manželství? Když je sňatek uzavírán z rozumu, není to v podstatě pravé manželství, ale spíše dohoda podobná obchodu. Ty dáš to a já umožním zase tohle... hlavně po dohodě bez hádek

zamlzena
24. 7. 2021 • 13:38

Samozřejmě, že byl v reálu docela jiný, ale jako známý zpěvák se snažil vždy chovat naprosto profesionálně, jak to viděl svého času za mlada u velkých hvězd na Západě.

mika
18. 3. 2021 • 11:43

proč pořád meldujete dokola to samé??? myslíte že to někoho zajímá? to nemáte nic lepšího, než dumat zda byl Gott vzteklý či klidný? to je plátek Aha!!!!

mbmb
27. 2. 2021 • 16:29

bil malo nejstarsi a co za exotky budou ty nejmladsi. Matka blba ,otec tupan ,penize to nezachrani

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.