Jiří Krampol po smrti manželky Hanky (†60): SYN SE PŘIZABIL V AUTĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jiří Krampol po smrti manželky Hanky (†60): SYN SE PŘIZABIL V AUTĚ!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (archiv Blesku)

Poprvé v životě se Jiří Krampol (82) propojil i obrazem se synem Tomášem (54), který žije léta v Austrálii. A hned slyšel špatné zprávy! Jeho první potomek, který se u protinožců živí jako tenisový trenér, měl vážnou autonehodu!

„Tomáš si zlomil ruku, což je pro něho jako tenistu špatně. A k tomu ještě tři žebra,“ popsal deníku Aha! herec. O syna si dělá velké starosti. „Je celej potlučenej, takže nemůže pracovat,“ posteskl si táta Jirka.

I herec byl ve špitále...

Ví, o čem mluví, protože sám proležel tento týden čtyři dny ve špitále! „Bolel mě snad každý vlas na hlavě, oči, kolena, záda... Prostě všechno. Moc děkuju panu profesorovi Špačkovi z Nemocnice Na Františku, že mě zase postavil na nohy,“ prozradil Krampol. O to větší pak měl radost, když mu kamarád zprostředkoval s Tomášem poprvé video hovor. „A zrovna taková blbá zpráva – bouračka! Ale aspoň jsem taky po letech viděl svá vnoučata...“ konstatoval šťastný děda s tím, že všechno zlé je pro něco dobré.

Ztracený a znovunalezený

Tomáš se narodil z prvního hercova krátkého manželství s televizní hlasatelkou Janou Fořtovou (74), která po vyhazovu z televize v roce 1987 emigrovala i s Krampolovým synem Tomášem a dcerou Zuzanou (47) z druhého manželství s Jaromírem Fořtem. Zabydleli se v Austrálii, kde se Jana vdala potřetí. Jirka tak ztratil se synem osobní kontakt. „Volávali jsme si, občas poslal fotky, prohlíželi jsme si je ještě s Haničkou. Až později tady párkrát byl, hlavně v devadesátých letech a jednou jsem zase pro změnu byl já za nimi,“ vysvětlil Krampol.

Krampol po smrti ženy v zábavné talk show: Se smutkem bojuju humorem!

Video se připravuje ...

4 ženy a 4 kluci

Krampol byl celkem čtyřikrát ženatý. Z druhého manželství má ještě syna Jiřího Suvajdiče. S třetí ženou, bývalou manekýnou Martou měli syna Honzu, ten ale zemřel v sedmi měsících. Zato herec přijal za vlastního jejího syna Martina a dal mu svoje jméno. Stejně jako synovi Petrovi své poslední manželky Hanky (†59), která zemřela loni v srpnu. Smutnou shodou okolností by včera Jirka s Hankou slavili 28. výročí svatby.

Krampol a Grossová: Podívejte se na jejich videoklip z filmu Stáří není pro sraby

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
13. 3. 2024 • 20:08

Co to zase meleš, Krampole, celý život si nevěděl, že máš nějaké děti a teď tady budeš brnkat lidem na city! Si lhář a hamoun! A ta nehoda, ta se stala hodně dávno, ale ty za prachy budeš teď zveřejňovat kde co! Kolikrát ty si byl s nějakým synem u moře, ani jednou, tak si přestaň hrát na tatínka, když si se na své děti vykašlal!

mbmb
21. 2. 2021 • 16:18

Ewwa přesně hnusný drzý blb

defakto
20. 2. 2021 • 11:07

... zlomená ruka a tři žebra , to podle mně není žádné přizabití .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.