Heidi Janků děsí: Takhle málo jsem nevážila snad 10 let | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Heidi Janků děsí: Takhle málo jsem nevážila snad 10 let

Heidi na měsíc sekla s alkoholem
Heidi na měsíc sekla s alkoholem (archiv Blesk)

Že zpěvačka Heidi Janků oslaví za dva roky šedesátku, by řekl skutečně málokdo. Ve svých osmapadesáti letech má postavu, kterou by ji záviděla kdejaká dvacítka.

Zpěvačka Heidi Janků (58) je známá tím, že o sebe pečuje a chce vypadat dobře i s přibývajícími lety. Podařilo se jí zbavit přebytečných kil a při výšce 160 cm má nyní 55 kilo! Nic se však nemá přehánět, čehož si je zpěvačka vědoma, a proto si nastavila hranice. „Víc už bych ale zhubnout nechtěla, vystoupily by mi kruhy pod očima, propadly by mi tváře a vypadala bych ztrhaně,“ prozradila zpěvačka webu Super.cz.

Janků přitom těžce snáší zavřená fit centra, která pravidelně navštěvovala. Jak je ale vidět, jde to i bez nich. Zpěvačka si totiž uvědomila, že hubne i bez posilovny. „O Vánocích jsem kvůli bezpečnosti nenavštívila ani příbuzné, byla jsem doma sama, nevařila jsem, neměla jsme na nic chuť, ani cukroví mi nic neříkalo. A najednou byla dvě kila dole,„ přiznala zpěvačka.

Heidi Janků už není jako lunt? Posteskla si, že se »projedla« do velikosti L!

Video se připravuje ...

Od dokonalé postavy ji pak dělila už jen 2 kila, s nimiž si v rámci tzv. „suchého února“ zpěvačka poradila raz dva. „Chtěla jsem se i přesvědčit o tom, jestli s vynecháním alkoholu nebudu mít problém. Nestalo se, žádné abstinenční příznaky nebyly. Já tedy piju jenom víno, spíš tedy prosecco, ale i tam jsou skryté cukry. Teď už si zase skleničku občas dám. A s postavou jsem konečně spokojená, takhle málo jsem nevážila snad deset let,“ dodala spokojeně Heidi Janků.

Ovdovělá Heidi Janků: Dům po manželovi nikdy neprodám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.