Gottová o svém děsivém vzhledu! O alkohol tu nejde? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Gottová o svém děsivém vzhledu! O alkohol tu nejde?

Půjde se Dominika Gottová ve Finsku léčit?
Půjde se Dominika Gottová ve Finsku léčit? (Blesk)

Nejstarší Gottova dcera odletěla do Finska. Účel cesty médiím sdělit odmítla. Stejně tak pravdu o tom, jak to aktuálně mezi ní a manželem Timem Tolkkim (54) je. V jedné věci ovšem sdílná byla. Promluvila o fyzické proměně, která je viditelná na první pohled.

Na posledních snímcích Dominiky Gottové (47) se nedalo přehlédnout, že se výrazně zakulatila. Proč to tak je, svěřila webu ŽivotvČesku.cz. „Trošku jsem přibrala, protože hodně sedím a na procházky v zimě moc nechodím. Takže přibírám na kilech a chybí mi pohyb. A hodně, hodně jsem jedla," přiznala otevřeně. Přesto ale věří, že se jí podaří brzy zhubnout. Kromě dalších zdravotních potíží trpí totiž i zánětem žaludku a z toho důvodu by měla dodržovat přísnou dietu. „Ještě přidám nějaký ten pohyb, až bude teplo. Budu chodit na procházky a snad i časem do fitka," věří si Dominika.

Gottová chce ve Finsku na léčení!

Video se připravuje ...

Nervy jí aktuálně přidělává i její maminka Antonie Zacpalová (85), která se potýká s covidem-19. „Jsme v každodenním kontaktu a je jí čím dál lépe. Ale měla jsem velký, až panický strach. Protože v jejím věku by to mohlo být fatální, ale zlepšuje se to," dodala ke zdravotnímu stavu maminky Gottová.

Dominika Gottová o Štaidlovi: Špatné vzpomínky ohledně nátlaku na matku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
20. 2. 2021 • 23:45

pro ty pode mnou co řeší, jestli se "zánětem " žaludku může jíst ?
Jo, klidně jo. Nevím co si kdo pod tím představuje, ale odřenou sliznici v dvanácterníku mají i ti, co zobají NSA a když se jim tam usadí Helicobacter , tak holt se léčí, a to i s refluxem.Na obranu Dominiky- řekla bych, že ona to má ze stresu.

-bello-
20. 2. 2021 • 23:15

zamlzena

rydlo
20. 2. 2021 • 21:43

Účel cesty do Finska médiím sdělit odmítla? Vždyť minulý týden kvákala, že už jim byl byt ve Finsku přidělen a že tam bude s Timem žít, že se vrátí do Finska. A najednou odmítá sdělit účel cesty médiím. Spíš za cestou do Finska je opět řešení jejích dluhů a co nevidět se vrátí.

bedna
20. 2. 2021 • 21:26

Nikoho už ty cancy Dominiky nezajímají, tak si udělá výlet do Finska a odtud bude referovat, jestli se tam bude léčit a jak jí to tam dopadlo s bytem a sTimem a znovu budou články. A ty její kecy, že až se ve Finsku postaví na nohy, že přijde vrátit byt v Praze a přestěhuje si do Finska zařízení? Jsou to bláboly, pokud říká, že jim byl přidělen sociální byt, kde bude bydlet s Timem, proč tady byt nevrátila než odjela? A že by tady platila nájem bytu při její finanční situaci i když bude bydlet ve Finsku? To znamená jen jediné, až už nebude z Finska o čem psát, bude opět tvrdit, že byt ve Finsku je ještě obsazený a že musí ještě čekat až se uvolní a za pár dní Dominika přitáhne zpátky a znovu tady bude otravovat!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.