Kryštof Michal: Já mám ale odpal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kryštof Michal: Já mám ale odpal!

 (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Frontman skupiny Support Lesbiens Kryštof Michal vyrazil na green, aby zde předvedl, jaký je golfový nadšenec. Ani pochmurné podzimní počasí totiž zpěvákovi nezabránilo, aby to na hřišti všem pořádně nandal.

Frontman skupiny Support Lesbiens Kryštof Michal vyrazil na green, aby zde předvedl, jaký je golfový nadšenec. Ani pochmurné podzimní počasí totiž zpěvákovi nezabránilo, aby to na hřišti všem pořádně nandal.

Golf zažívá v České republice boom a právě díky zájmu o tento sport otevřel Golf & Country Club Hodkovičky novou klubovnu, která slibuje celoroční provoz. Ten slavnostně zahájil prvním odpalem pražský primátor Pavel Bém a posléze se k němu přidali právě Kryštof Michal a režisér a producent Ondřej Trojan. „To mám ale odpal, co?“ usmíval se Kryštof.

Při této příležitosti zahájil spolupráci s Golf & Country Clubem také sbírkový projekt Pomozte dětem. Hned se také uskutečnila dražba »cenností« darovaných známými osobnostmi. Dražila se třeba fotografie Herberta Slavíka, na které je jeho žena, herečka Tereza Brodská. Cena této zarámované fotografie se nakonec vyšplhala na čtyřicet tisíc korun. Do tohoto projektu se zapojili i Tomáš Hanák, Roman Šebrle nebo Pavel Bém, který do aukce věnoval své triko, v němž vystoupal na Mount Everest.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.