Preissová se musela zříct majetku: Může za to alkohol? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Preissová se musela zříct majetku: Může za to alkohol?

Manželka Martina Preisse Martina Preissová
Manželka Martina Preisse Martina Preissová (profimedia.cz)

Herečka, která momentálně září v seriálu Slunečná i Anatomie života, kde hraje drogově závislou Táňu, sama moc dobře ví, jakým peklem nezvládnutí návykové látky může být. Její manžel Martin Preiss (47) se s alkoholem dlouhé roky potýkal. Což mělo v mnohém i negativní dopad na celou rodinu.

Martina Pressová (45) pochází z Moravy, vyrostla ve vinařském kraji, tedy má k moku vyráběného z hroznů veskrze pozitivní vztah. Sama ale prý nikdy neměla odvahu překročit tolerované hranice. A protože se snaží kontakt s alkoholem minimalizovat i u svého manžela, rozhodla se k velmi bolestnému kroku. Když totiž zdědila krásnou historickou budovu plnou vína, raději se jí vzdala ve prospěch švagrové a bratra. I když nad touto stavbou mají prý s Martinem Preissem postavený krásný letní byt, jak Preissovou cituje magazín Sedmička.

Martina Preissová o životě s psychicky nemocným manželem: Podívejte se, jak vypadám!

Video se připravuje ...

Démon alkohol

„Jenže jak říká můj muž, v té vesnici stačí při příjezdu otevřít okénko a už je ve vzduchu cítit víno. Pro naši rodinu se to stalo takovým minovým polem. Já jsem to v sobě ze začátku nedokázala skousnout, že bych tu vazbu měla ztratit, ale začala jsem to velmi rychle respektovat, protože jsem pochopila, že je to jediná možnost, jak se zachránit,“ svěřila se smutně a dodala: „Naše dlouhé pobyty ve Znojmě jsme trošku »okrouhali« a dali tu nemovitost k užívání rodině mého bratra, protože jsem pochopila, že tam prostě nemůžeme trávit letní prázdniny. To nejde, to bychom šli ďáblovi naproti, což nemůžeme udělat.“

Martin Preiss se vrací na obrazovky! Řekl, co ho přivádí k šílenství!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
begonie
18. 2. 2021 • 17:25

Ano,před Martinou Preissovou smeknout

konvalinka34
18. 2. 2021 • 15:26

Skvělá manželka. Hlavně ať se oběma daří. Moc jim to přeju

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.