MasterChef je zpět: Pavlína se znovu pokusí o výhru?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

MasterChef je zpět: Pavlína se znovu pokusí o výhru?!

Pavlína Lubojatzky
Pavlína Lubojatzky (TV Nova)

Diváci se už nemohou dočkat dalších dílů show MasterChef Česko. Úspěšný pořad bavil mnoho diváků a vyvolal nejednu obří diskuzi na internetu. Hlavní postavou těchto debat byla skoro vždy soutěžící Pavlína Lubojatzky, která prohrála s Romanem Stašou ve finále. Bude v nových duelech bojovat i přezdívaná uplakaná Pavlína?

Už tento měsíc se vrací na obrazovky kulinářská soutěž MasterChef. Ta zcela jistě patří mezi nejoblíbenější projekty TV Nova a zaručuje skvělou podívanou. Pokud však očekáváte klasicky formát, budete zklamaní. V nové řadě totiž neuvidíte bojovat nové amatérské kuchaře o titul MasterChef, ale půjde o duely těch nejlepších kuchařů z minulých dvou řad. Podle super.cz se proti sobě postaví Roman Staša, Kristína Nemčková, Jan Vorel a Pavel Berky

Vítěz MasterChefa Roman pro Blesk: Z karantény promluvil o covidu a vítězství!

Video se připravuje ...

A co Pavlína?

Diváky však asi nejvíce zajímá, zda se show zúčastní i Pavlína Lubojatzky. Ta totiž u fanoušků pořadu vzbuzovala nejvíce emocí, a to především těch negativních. Mnoho sledujících se z toho důvodu domnívalo, že tvůrci MasterChefa nechávají Pavlínu v soutěži jen proto, že budí tolik kontroverze, až se všichni svorně nemohou dočkat toho, že ji uvidí prohrát. To, zda se ambiciózní kuchařka objeví v duelech, zatím není jasné, TV Nova totiž o její účasti mlží.

Šok po finále Masterchefa. Roman dostal covid! A Saudek odhadl, kolik má dětí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.