Myslela to dobře, přesto pohořela: Tohle dali lidé Daře sežrat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Myslela to dobře, přesto pohořela: Tohle daly fanynky Daře sežrat!

Dara Rolins
Dara Rolins (Foto Instagram.com)

V rámci kampaně pro kosmetickou značku měla zpěvačka Dara Rolins (48) v úmyslu spojit ženy, a posilnit tak společného ducha. Naneštěstí se dočkala opaku, když jako příklad inspirativní ženy uvedla slovenskou moderátorku Adelu Banášovou (40).

Právě ženy totiž nemají v povaze zapomínat, což se tentokrát zpěvačce vymstilo. V dobré víře začala Rolins ve svém příspěvku vyzdvihovat inspirativní ženy, s nimiž měla možnost se setkat, a tím oslavovat typické ženské atributy či upozornit na ty méně lichotivé. „Nedávno jsem si uvědomila, kolik skvělých žen jsem za poslední roky potkala díky spolupráci s Avonem, který dává dohromady obdivuhodné dámy, podporuje naše sny a tužby, učí nás zdvořilosti a loajálnosti i tomu pomáhat jedna druhé,“ začala Rolins svůj příspěvek.

„Právě o tom by měl ženský svět být. Člověk by si řekl, že je to snad samozřejmost. Ale není to tak. Nerada to říkám, ale ženy v tomto ohledu umějí být daleko víc jedovaté,“ přiznala zpěvačka, jak píše Expres.cz.

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou"

Video se připravuje ...

Jako příklad oné správné inspirace uvedla moderátorku Adelu Banášovou, a právě to se ukázalo býti kamenem úrazu. Fanynky totiž Rolins připomněly, jak neprofesionálně Banášová během uvádění show na Markíze přistupovala ke zpěvačce Ivetě Bartošové (†48). Ta na tom tehdy nebyla po fyzické ani psychické stránce nejlépe.

„Daro, tuto fotku nikdy neolajkuju. Ne kvůli vám, ale kvůli Adele. Vy si nevzpomínáte, jak kopala do sesypané Ivety Bartošové ve své relaci na Markíze?“ napsala rozhořčená fanynka. „Přesně, tím u mě Adela taky klesla,“ souhlasila jiná. Dobře myšlená reklama tak vzala za své.

I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.