Schillerová to pěkně schytala! Na hlavě křiví a v hlavě prázdno?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Schillerová to pěkně schytala! Na hlavě křoví a v hlavě prázdno?!

Alena Schillerová
Alena Schillerová (Foto Instagram)

Nemyslela to nijak zle. U příležitosti Světového dne rádia sdílela ministryně Alena Schillerová (56) příspěvek s jejími top 20 písněmi. Jenže po plejádě nevkusných oblečků a veřejných prezentací vlastní nedovzdělanosti tím českou veřejnost pořádně „našlápla“.

Ačkoliv vyjela nedávno kontrolovat ceny respirátorů v koženém sexy oblečku, rockerku v ministryni financí nehledejte. Potrpí si totiž zřejmě více na romantiku. Mezi jejími dvaceti hity totiž figuruje i song Lady Gaga a Bradleyho Coopera Shallow. Dále tam jsou také písně od skupin Slza, Kryštof, The Weeknd.

 

To Schillerovou zabolelo

„Něco na odlehčení. Dnes je Světový den rádia. Tady je mých TOP 20,“ napsala Schillerová k příspěvku, dotázala se, zda má někdo seznam podobný, a popřála všem hezký víkend, jak píše web eXtra.cz.

Jenže tím si jen takzvaně naběhla na smeč. „Nemáte vkus v ničem. Chodíte v hrozných hadrech, na hlavě máte křoví. A v hlavě prázdno. Tak už dost. A hlavně se nefoťte. Jde to z našich peněz .A je to ubohý,“ napsal jeden z komentujících. „Chybí mi u vás: Money, money, Money; Taxman; Štěstí je krásná věc (ale prachy si za něj nekoupíš). Naopak chápu, že tam nemáte Nám je to jedno, my peníze nemáme. Krásný víkend!,“ vzkázal s notnou dávkou sarkasmu podle eXtra.cz další sledující ministryně.



Přečtěte si
sorgedoktor
15. 2. 2021 • 18:34

Domnivam se, ze cely system ruznych subvenci a podpor je dost slozity...Takze kdyz takhle nekam doslapne, je to relaxace..

sorgedoktor
15. 2. 2021 • 18:33

Ono se snad nedas napsat o nekom kdo ma takovou vysokou funkci, ze ma v hlave prazdno..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.