Jágr slaví 49. narozeniny: Dojemné vyznání Dominice bere dech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jágr slaví 49. narozeniny: Dojemné vyznání Dominice bere dech

Jaromír Jágr už bere svoji lásku Dominiku na hokej
Jaromír Jágr už bere svoji lásku Dominiku na hokej (Mária Rušinová (Blesk))

Je spokojený a nijak se tím netají. „Nic mi nechybí, mám partnerku, kterou miluji,“ má Jaromír Jágr (49) jasno. Jenomže i muž, který má všechno, by hezkým dárečkem k dnešním narozeninám jistě nepohrdnul. Co by hokejové legendě mohlo udělat radost?

Dědic trůnu

Láska s Dominikou (25) jen kvete, ale co rodina? „Jestli přijde, tak přijde. Jestli nepřijde, tak nepřijde...,“ nechává Jágr všechny možnosti otevřené. „Věci se neplánují,“ usmívá se.

Venkovní mač

Postup do extraligy s Kladnem je jasný cíl. A pak? Winter Classic ve Špindlerově mlýně, které o rok odsunul covid. „To si nemůžu nechat ujít, a tak ještě nemůžu skončit,“ slibuje, že do padesátky na ledě vydrží.

Koller se pustil do Jágra, co mu vadí? A Gottovou rozzuřil manžel

Video se připravuje ...

Fanoušci v ochozech

Hokej bez fanoušků Jágra nebaví. „Je to, jako když máš sex s kondomem. Splní to očekávání, ale nemáš z toho žádný zážitek,“ mudruje slavná osmašedesátka, kterou by otevřený zimák potěšil!

Nová střecha

Coby majitel Kladna zoufale touží po rekonstrukci stařičkého stadionu, novou střechu za půl miliardy mu osobně jezdí slibovat politici. „Není to žádná paráda,“ vadí Jágrovi současný vztah. Napravené vztahy Jágr se ve zlém rozešel se synovcem Jiřím Kallou, teď už bývalým marketingovým manažerem Kladna. „Obklopil se lidmi, kteří ho plácají po ramenou,“ vyčítal Kalla strýci v rozhovoru pro Extra.cz.

Tajnosti kolem práce na hradě pro milenku Slováčka. A Nárožný přiznal zdravotní problémy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xkalwk
17. 2. 2021 • 02:14

slečny jim budou na stará kolena dělat pečovatelky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.