Seriál Kukačky: Proč Adamczykovi změnil život? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Seriál Kukačky: Proč Adamczykovi změnil život?

Hvězda seriálu Kukačky Marek Adamczyk: Nesplňoval podmínky scenáristy! Přesto roli dostal
Hvězda seriálu Kukačky Marek Adamczyk: Nesplňoval podmínky scenáristy! Přesto roli dostal (archiv ČT, archiv Blesku)

Když autoři seriálu Kukačky o záměně dětí v porodnici hledali herce pro hlavní role, měli jednu podmínku. Aby byli sami rodiče. Výjimku udělali jen jednu – do role tatínka Martina obsadili bezdětného Marka Adamczyka (33).

Díky tomu, že přesvědčil producenty, že se na roli mladého architekta a otce vyměněného syna Jakuba (Viktor Sekanina, 7) hodí, nedostal se v době nouzového stavu do existenční nouze. Za 13dílný seriál dostal dobře zaplaceno. Přitom jako jediný se vymykal požadavkům scenáristy Jana Coufala. „Podmínkou bylo, aby herci byli sami rodiče. Což se až na výjimky podařilo,“ prozradil klíč obsazování herců.

Zjevně se za něj postavil i režisér Biser Arichtev (44), který je dvojnásobný otec. „Marek je přesně tam, kde jsme potřebovali mít jeho roli. Protože jsou s Martou mladý pár, který má vymodlené a jediné dítě,“ stál si za tím režisér v České televizi. Pro Marka to ale nebylo jednoduché.

Kukačky: Mohou za záměnu dětí neshody z minulosti? Rudolf a Karel odmítají mluvit

Video se připravuje ...

„Nejnáročnější byly chvíle, kdy fungujeme jako rodina s tím synem. Jsou to přesně ty roviny, že nemám děti, a ještě je to dítě s aspergerem, je to velmi křehký tvor. To jsem byl vždycky nervózní, aby to nějak fungovalo,“ prozradil Adamczyk. „Naštěstí jsem byl obklopen kolegy, kteří všichni už rodiče jsou, takže jsem se měl koho zeptat. Každý to zná z druhé strany, takže se člověk snaží pochopit ty svoje rodiče,“ dodal. Další díl sledujte 19. února od 20.10 na ČT 1.

Kukačky: Tomáš se k chová k Olze a Karlovi nepřátelsky. Co bude dál?.

Video se připravuje ...

Rodinné touhy

Natáčení Markovi změnilo život. „Doteď jsem byl zvyklý hrát spíš syny, takže role mladého táty byla něco nového, vzdáleného od toho, jak žiju, protože rodinu ještě nemám. Zjistil jsem, že se mi líbilo zkusit si, jaké to je mít syna, žít rodinný život. Docela mi to sedlo. Říkám si, že možná nakonec budu rodinný typ,“ uvedl pro Krajské listy. Momentálně randí s olympijskou medailistkou Evou Samkovou (27).

Dětí jako smetí

Sabina Remundová – syn Vincent (16) a dcera Adina (14) David Novotný – dcery Antonie (5), Anežka (11), syn Josef (8) a z předchozího vztahu dcera Ema (16) Marta Dancingerová– syn Antonín (4)



Přečtěte si
Alva
14. 2. 2021 • 20:13

Seriál mně neuchvátil, Hnízdo je mnohem lepší,proto nechápu, proč se nevysílá v hlavním čase a p.Marka Adamczyka nemám ráda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.