Nové trendy z Itálie velí: Oblékejme se jako příšerky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nové trendy z Itálie velí: Oblékejme se jako příšerky!

Beate má bezpochyby extravagantní styl.
Beate má bezpochyby extravagantní styl. (Foto Instagram)

Svět módy je pro některé smrtelníky těžké pochopit. Měli jsme tu luxusní špinavé boty, roztrhané džíny či obrácené plavky. Italská značka AVAVAV teď přichází s novým trendem – čtyřprstými kozačkami!

Boty, které jako by vypadly z botníku módou posedlé příšery s obřími tlapami, přivedla na svět švédská designérka Beate Karlssonová. „Jako návrhářka bych byla poctěna, kdyby je někdo nosil. Protože to zkrátka chce mít pořádné koule,“ přiznala Karlssonová, která »monstrózní« boty prodává od 600 do 900 eur.

Pokud máte zájem, musíte si však počkat – momentálně má vyprodáno. Její portfolio je podobných »monstrozit« plné. O pozornost se přihlásila již před rokem, kdy vytvořila 3D nositelné pozadí Kim Kardashianové, které si sama oblékla na newyorský Fashion Week. Navrhuje i doplňky, jako například brýle se zuby včetně dásní či náušnice s realistickými miminky.

Blesk Podcast: Odvážní muži v dámských šatech? Módní kritička Ina T. je zhodnotila

Video se připravuje ...

Přehlídka Jana Černého ve staré sokolovně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.