Csáková na rozcestí: Vsadila na špatnou kartu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Csáková na rozcestí: Vsadila na špatnou kartu?

Na Václavském náměstí v Praze se konala 31. 1. 2021 demonstrace v rámci akce "Jsme lidi, nás nevypnete". Přišly stovky lidí.
Na Václavském náměstí v Praze se konala 31. 1. 2021 demonstrace v rámci akce "Jsme lidi, nás nevypnete". Přišly stovky lidí. (Blesk:ROBERT KLEJCH / CNC Robert Klejch)

Kam se na ni hrabe Švédka Greta Thunbergová (18)! Zpěvačka Ilona Csáková (50) se zřejmě rozhodla stát se aktivistkou, nikoli ovšem v ekologických bojích, nýbrž v bojích proti pandemii. Poslední dobou je totiž viděna na téměř každé demonstraci proti vládním opatřením. A na bitevním poli není sama!

Na samém počátku si zpěvačka Ilona Csáková odmítala připustit, že je koronavirus s jeho následky skutečný. Za viníka celosvětové krize označila jednoho z nejbohatších lidí světa Billa Gatese. Odmítla se také podrobit testování a skepticky se vyjádřila i k očkování. Nyní svůj hněv namířila na samotné Ministerstvo zdravotnictví České republiky. Na pomoc si přivedla aktivistku a bývalou političku Nelu Liskovou, které to však na politické scéně bohužel nevyšlo.

Jan Blatný (za ANO) vyplatil svým náměstkům a ředitelům odborů na Ministerstvu zdravotnictví v rámci tzv. mimořádných odměn téměř čtyři miliony korun. Někteří si přišli až na čtvrt milionu. Neuvěřitelné!“ bouřily se obě. „Státní zaměstnanci si díky covidu užívají luxusu, zatímco většina živnostníků nemá už několik měsíců z čeho žít,“ prohlašuje zpěvačka.

Ilona Csáková zpívá na protivládní demonstraci na Václavském náměstí

Video se připravuje ...

Csáková se zavázala, že tento problém bude řešit, jelikož se týká celé české společnosti. „Každý občan Česka má právo se ptát a má právo na odpověď. Proto vzneseme oficiální dotaz panu Blatnému a vládě, který se bude týkat hospodaření s veřejnými prostředky,“ slíbila zpěvačka.

Zda bylo rozhodnutí vzít si na pomoc Liskovou šťastné, je však otázkou. Její snaha prosadit se v politice byla vždy marná. O politickou kariéru se nejprve pokoušela v rámci ČSSD, poté SPD, a v řadách LEV 21 dokonce kandidovala na primátorku Ostravy, též bez úspěchu. Strany se od ní navíc distancují a označují ji za dezinformátorku.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: PES se proměnil ve voříška! A protestsong Csákové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fanfan
26. 3. 2021 • 14:30

Tato zpevacka mi svymi nazory uz dlouho pije krev.Netusi ze svymi nazory urazi vsechny ty kteri uz za ten covid zaplatili zivotem,zpochybnuje vsechno,co se zpochybnit da.Takovym lidem by se vubec nemel davat medalni prostor protoze siri pouze paniku a zlehcují veskera vladni narizeni.Nedovedu si vubec predstavit,ze bych s takovou magorkou mohl vubec nekolik dni zit.Casem zjisti ze uz moc lidi ty jeji polopravdy a lzi uz poslouchat nebude,Mozna s tatickem Klausem si porozumi a s nekolika dalsimi pomatenci.Jinak mam pocit ze zdravy rozum uz u ni uplne vymi­zel.So­doma,­gomo­ra.

-bello-
16. 2. 2021 • 23:45

hm, hm ... ona " to bude řešit " !
Ta si fandí. Dyť na to nemá mozek!
-----------------------------------
Tečka!

aveneta
15. 2. 2021 • 09:18

Každý extrémní názor není dobrý....ani kladný či záporný, pravda bývá uprostřed. Tak jako je hovadina protestovat a chtít běžný život, tak doslovné uskřípnutí života a ekonomiky !!!!!!!!!!!

yokky
12. 2. 2021 • 15:25

Vi o cem mluvi­....su­per.­.👍👍👍👍👍­👍🆒🆒🆒🆒🆒­🥂🥂🥂🥂

yokky
12. 2. 2021 • 15:24

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.