Petr Štěpánek z Ordinace: Zachraňovat ho musel profesor Pirk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petr Štěpánek z Ordinace: Zachraňovat ho musel profesor Pirk!

Petra Štěpánka alias Eduarda Valšíka se ujme jeho dávný přítel, samotný profesor Jan Pirk.
Petra Štěpánka alias Eduarda Valšíka se ujme jeho dávný přítel, samotný profesor Jan Pirk. (Foto TV Nova)

Delší dobu mu bylo špatně, tentokrát to ale vypadá vážněji než kdykoli předtím. Kolabující Eduard Valšík v podání Petra Štěpánka (72) musí být v seriálové Ordinaci převezen z kamenické nemocnice rovnou do pražského IKEM. Tam se ho ujme jeho dávný přítel, samotný profesor Jan Pirk (72).

Věhlasný kardiochirurg se v Ordinaci objevuje už podruhé. Poprvé natáčel přímo v ateliérech Novy, když mu scénář předepisoval hostování u složité operace v Kamenici.

Jediná naděje

V dnešním díle s názvem Jediná naděje zůstane »doma«, tedy v pražském Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM), v jehož reálném prostředí se seriálové scény skutečně natáčely. „Nabídku na účinkování v Ordinaci jsem velice zvažoval. Rozhodující, proč jsem ji přijal, bylo to, že Petr Štěpánek dokázal přesvědčit moji ženu, která byla nejprve razantně proti. Nakonec ale souhlasila,“ prozradil profesor Pirk.

Problémy s textem

A co pro něho bylo při natáčení nejtěžší? „Abych při opakovaném záběru z jiného pohledu kamery dokázal říkat přesně to, co jsem říkal v záběru předchozím,“ svěřil se kardiochirurg. Před kamerou se setkal nejen s Petrem Štěpánkem, ale také s jeho ženou Zlatou Adamovskou (61). Všichni tři se znají z Divadla Ungelt, kde pan profesor s manželkou nevynechá jedinou premiéru.

Krnáčová o rakovině a šanci na vyléčení. A herecký pár bojoval tiše s covidem a zlobí se na kolegy

Video se připravuje ...

Kdo je Beata?

Ještě větší dávku emocí a napětí než obvykle slibuje dnešní díl Ordinace v růžové zahradě 2. Kromě starostí o Eduarda Valšíka a účasti profesora Pirka se divákům dostane šokující odpovědi, kdo je vlastně tajemná doktorka Beata Tóthová. Dozvědět se to můžete už večer od 20:20 na Nově.

Jan Pirk o koronaviru v pořadu Prostor X

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.