Pagáčová je z těhotenství nešťastná? Byl to omyl, přiznala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pagáčová je z těhotenství nešťastná? Byl to omyl, přiznala

Patricie Pagáčová
Patricie Pagáčová (Foto herminapress.cz, TV Nova, ara)

Poslední dovolenou jen s manželem si střihla Patricie Pagáčová (32). Bývalá hvězda seriálu Ulice čeká totiž první miminko.

Další slavná hvězda oznámila těhotenství! Po Hejdové, Štíbrové, Pártlové a dalších, čeká miminko i herečka a moderátorka Patricie Pagáčová. „Pro všechny “Já to věděl/a” a “Já to říkal/a”, měli jste pravdu! Prej se tomu říká babymoon, když chcete ještě stihnout poslední dovolenou ve 2, tož zdravíme z babymoonu a obrovsky děkuju vám všem, co jste tady se mnou,“ napsala k prvnímu snímku s bříškem Pagáčová a vyzradila svým fanouškům na sociálních sítích radostnou novinu.

Hvězda Ulice Patricie Solaříková: Za volantem se měním v dračici!

Video se připravuje ...

Miminko neplánovali

„Miminko nebylo vůbec plánovaný, takže jsme byli oba překvapení a malinko zaskočení. Ale myslím, že je teď ideální čas… Jsme rádi, že se to stalo takhle náhodou, sami bychom to líp nenaplánovali. Koneckonců, my jsme s manželem taky byli oba ‚omyly‘,“ pověděla Patricie super.cz.

Patrice Solaříková: Depresi z tloušťky jsem zajídala čokoládou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.