Těhotenský přešlap Hejdové? Tohle NE, Zorko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Těhotenský přešlap Hejdové? Tohle NE, Zorko!

Zorka Hejdová
Zorka Hejdová (Foto Instagram)

Zorka Hejdová (30) je v pokročilém stádiu těhotenství a jen září. Fanynky Zorce neustále posílají stovky komplimentů a těší se na její první miminko. Nedávno však slavná moderátorka udělala mírný přešlap v rámci vizáže a fanynky začaly bít na poplach. Tohle prý ne!

V posledních dvou letech změnila styl a začala bodovat! Zorka Hejdová začala mít zálibu ve značkových kouscích, kterým rozhodně nechybí styl a kvalita, a tak se podle mnohých dostala mezi české módní ikony. Ačkoliv jí to nyní velmi sluší, protože září díky těhotenství, i ona se dopustila menšího přešlapu, když se fanouškům ukázala s novými vlasy, respektive s novou parukou.

 „Tak ještě pár backstagovek z focení! A jo, fakt je to jenom paruka. Změnu neplánuju, ale někdy je fajn experimentovat a stát se na okamžik někým jiným, nemyslíte?“ napsala ke snímkům Hejdová. Ta fanynky novým „účesem“ nepotěšila a schytala pár drsných komentářů.

„Díky bohu, tohle by byl přešlap,“ reagovala jedna z fanynek na text Zorky u jejího snímku. „Tohle vám vůbec nesluší, ten odstín a střih vám přidal tak 15 let,“ napsala další žena, které mnoho dalších dalo za pravdu. „No to neee, Zorko, to nejste vůbec vy. Vlasy ala usedlá mamina,“ dodala další sledující známé moderátorky, která se zanedlouho stane poprvé maminkou.

Spor o jméno pro dítě Hejdových: Míra chce tradiční, Zorka exotiku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.