MEGA úspěch Charlotte Elly Gottové! Na Instagramu překonala tátu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

MEGA úspěch Gottovy Charlottky! Překonala i slavného tátu

Karel Gott s dcerou Charlotte Ellou
Karel Gott s dcerou Charlotte Ellou (Foto Karel Gott Agency, Supraphon, archiv)

Je jí čtrnáct a zřejmě už chce zažívat i to, co jiné slečny. Charlotte Ella si nejspíš založila vlastní Instagram! Jenže její první příspěvky překvapivě nebyly hudební. Tak jste dceru Zlatého slavíka ještě neviděli!

Nadějná zpěvačka, která trhala rekordy na YouTube dojemným duetem Srdce nehasnou, jejž nazpívala s tátou Karlem Gottem (†80), se  totiž na sociální síti představila tentokrát spíše jako modelka. V džínsech a krátkém topu tak dala veřejnosti najevo, že z holčičky se už konečně vyklubala slečna.

https://www.youtube.com/watch?v=BibNLUQG_-4

A pouhý jeden takový snímek stačil k tomu, aby během mžiku nasbírala Charlotte přes 90 tisíc sledujících!  Instagramová stránka Karel Gott Agency, na které zveřejňuje příspěvky za rodinu její máma Ivana, má přitom o polovinu méně! To, zda je profil skutečně její nápad, nebo jí ho založil někdo z fanoušků, zatím Slavíkova dcera nijak nekomentovala, jak píše Blesk.cz.

Nepoužité záběry z filmu Karel: Ivana je zveřejnila v novém klipu s největším hitem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.