Slunečná: Nejdřív líbačka a pak... Zásah hasičů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Slunečná: Nejdřív líbačka a pak... Zásah hasičů!

Kostymérky měly připravené suché oblečení.
Kostymérky měly připravené suché oblečení.  (Foto FTV Prima)

Česko zasypala bílá nadílka, zato ve Slunečné ani nekápne! Eva Burešová (27) jako Týna Popelková proto musí zkusit přivolat déšť. Ve skutečnosti ovšem přijeli na statek do Záp hasiči z Brandýsa nad Labem s cisternou plnou vody.

Déšť se mohl spustit jen jednou, protože herci se po něm museli dlouho sušit. „Museli jsme točit na první dobrou, záběr nešlo opakovat,“ vzpomíná na natáčení herečka.

Polibky na sucho

Napřed si tedy s Jankem neboli Markem Lamborou (26) nacvičili polibky na sucho a pak přišla důkladná studená sprcha, hasiči spustili nefalšovaný slejvák. „Jakmile se dotočil záběr, tak nám kostymérky hned podávaly deky a bundy. Je o nás krásně postaráno,“ libuje si Eva. Muselo to tak být. Záběry z dnešního dílu se točily loni v říjnu a už byla docela zima. Štáb byl na place v prošívaných bundách.

Slunečná a pár facek: Kdo se do koho pustí?

Video se připravuje ...

Postříkaní teplou

Herečka taky prozradila, že následná scéna, kdy se promoklá vrací s Jankem do hospody, se točila dřív než samotný déšť. „To pro mě bylo docela nepříjemné. Holky z maskérny a kostymérny nás postříkaly vodou. A nebylo to nic moc, i když voda byla teplá,“ říká Eva. Naštěstí to s Markem neodstonali.

Slunečná: Úplatky a veterinář v úzkých

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.