Tohle syn Karla Svobody přepískl! Velká rána pro Vendulu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tohle syn Svobody vážně přepískl! Podpásovka pro Vendulu

Vendula Pizingerová s prvním manželem.
Vendula Pizingerová s prvním manželem. (Foto Aha! – Jan Tůma, Herminapress.cz, Instagram.com)

Mezi Petrem Svobodou (39) a druhou ženou jeho táty nikdy nepanovaly extra vřelé vztahy. Syn legendárního skladatele Vendulu (48) tak úplně nevydýchal. A nic na tom nezměnila ani sebevražda jeho otce. Ledy se nepohnuly ani poté. Jenže zasloužila si vážně takovou potupu?

Petr Svoboda natočil o svém otci dokument, jenže druhá manželka se v něm ani neobjevila. Třebaže několik let byla neoddělitelnou součástí života jeho táty. Jedinou připomínkou byl slovní komentář skladatelova syna, kde o ní pronesl stěží jednu větu. To ještě pořád nezpracoval, že po smrti jeho maminky přijal do domu v Jevanech Karel Svoboda jinou ženu?

Vendula Pizingerová má strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost:

Video se připravuje ...

 

Vendula jako nositelka smůly?

Jenže argumentem potomka skladatele byl právě název samotného dokumentu Karel Svoboda: Šťastná léta. Zřejmě ta prožitá s Vendulou už za tak radostná nepovažoval. I tak  šlo ale spíše o jeho subjektivní pohled. Petr Svoboda otevřel rodinný archiv a připomněl si chvíle, které prožívali společně ještě s jeho maminkou Hanou. Podle jeho interpretace byly právě tyto okamžiky pro legendu české hudební scény nejen nejkrásnější, ale také pracovně velmi plodné. „O Vendule tam není nic. Myslím si, že když se na ten film divák podívá, pochopí, že je víc o tátovi, kterého jsem já znal. O způsobu života, jaký vedl,“ řekl Svoboda pro Expres.cz s tím, že se s Vendulou nestýká.

Bratr Kuba

Ani o něm údajně de facto provorozený syn Svobody nic neví. „Neměl bych se ho na co ptát. Dělám dokument o začátku otcovy kariéry až po dobu, kdy umřela má maminka. Pro mě jsou to šťastná léta. I pro tátu to byla šťastná léta,“ dodal ke svému filmovému počinu.

Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk nebo holka?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
valjentova
13. 2. 2021 • 15:03

Paní Vendula nemá chybu!

-bello-
10. 2. 2021 • 13:37

to:travina !

byly doby, kdy jsem tady nick "ararat" , ( jinak Eva S. z Ostravy - nechala nám tady své IČO, blbka ) denně opravovala její zvratná slovesa-podmiňovací způsob.Jsi na tom stejně!

Končím s tebou debatu, neb je blbá a k ničemu nevede .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.