Rozpad manželství Kardashian? Kanye si odvezl i 500 párů kecek... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Definitivní konec manželství Kardashianové? Kanye už si odvezl i 500 párů kecek...

Kanye West a Kim Kardashian
Kanye West a Kim Kardashian (Reuters)

Při rozchodech se »kopačky« dávají, americký rapper Kanye West (43) si naopak kecky odváží... Server Page Six, který provozuje deník The New York Post, informoval, že rozvod rappera trpícího bipolární poruchou a Kim Kardashianové (40) je na spadnutí.

Než se však začnou prostřednictvím právníků rvát o majetek v odhadované výši přes 47 miliard korun, odvezl si Kanye z jejich domu v losangeleském Calabasas přes 500 párů svých luxusních tenisek!

Informátoři serveru rovněž uvádí, že manželé už nějaký čas žijí odděleně. „Absolutně už spolu nekomunikují,“ prohlašují zasvěceně. „Kim už má rozvodové papíry u sebe, až bude připravená, tak je podepíše,“ přidávají zdroje magazínu People.

Kim Kardashian a Kanye West se proletěli soukromým Jumbo Jetem. Stálo to skoro 5 milionů

Prozatím si prý najala prominentní právničku Lauru Wasserovou (52), jejíž doménou jsou přes dvacet let právě rozvody. Zastupovala (či stále zastupuje) mj. takové hvězdy, jako jsou Angelina Jolieová (45), Johnny Depp (57), Heidi Klumová (47), Christina Aguilerová (40), Ryan Reynolds (44), Miley Cyrusová (28) či Stevie Wonder (70).

Kim Kardashian poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie

Video se připravuje ...

Má už novou?

Smutek z rozchodu zřejmě Kanye zahání novou známostí. Fotografové ho totiž načapali na letišti Van Nuys, kde ze soukromého letadla vystupoval chviličku po neznámé ženě, která důsledně skrývala tvář za kšilt a rozpuštěné dlouhé blond vlasy.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.