Herečka Drew Barrymoreová: Závislost ji malém stála kariéru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herečka Drew Barrymoreová: Závislost ji malém stála kariéru!

Drew Barrymore
Drew Barrymore (profimedia.cz)

Již v 7 letech zazářila Drew Barrymoroová (45) v dnes již kultovním americkém filmu E. T.-Mimozemšťan, a hereckou kariéru tak měla slušně nastartovanou. Bohužel jí popularita v útlém věku nepřinesla jen to dobré a začínající herečku tlak veřejnosti ovlivnil natolik, že v pouhých 11 letech propadla alkoholu a rok nato i drogám.

Situace dospěla až do takových extrémů, že si herečka ve 13 letech podřezala zápěstí. Díky pobytu v léčebně se naštěstí dala dohromady, ale dobrou pověst tím rozhodně nezískala. Hrozilo tak, že její rozjetá kariéra skončí stejně tak rychle, jako začala. Závislosti a pokus o sebevraždu jí v dospívání stály řadu rolí, a Barrymoreová se proto musela v 16 letech živit uklízením toalet.

Herečka se ale nevzdala, osud vzala pevně do svých rukou a dnes se zdá být až neuvěřitelné, že vůbec něco takového v mládí prožila. Cesta zpět na vrchol však nebyla snadná. "Myslela jsem si, že se nedožiju 25 let. Temnota mě ale nikdy úplně nepohltila, vždy jsem doufala, že je ve světě nějaké dobro. Nikdy jsem neudělala nic, co by mě k té smrti opravdu přiblížilo,“ svěřila se herečka deníku The Guardian.

Boss Bitch Fight Hollywoodksých celebrit

Video se připravuje ...

Nebýt její matky, mohlo být vše docela jinak. Herečka přiznala, že by se pro tento krok sama nerozhodla. "Matka mě tam nechala zavřít, ale naučilo mě to disciplíně. Celkem jsem tam strávila rok a půl, potřebovala jsem to, změnilo mi to život,“ prozradila Drew Barrymoreová, jak píše web ŽivotvČesku.cz. Štěstím bylo, že její maminka do poslední chvíle svůj plán tajila. Pakliže by o tom herečka věděla, dobrovolně by do léčebny nikdy nenastoupila.

Herečka vidí v minulosti velké ponaučení a neviní se za své činy. Podle ní ji posunuly tam, kde dnes je. "Musela jsem to zažít. Uklidnila jsem se, zjistila jsem, co je skromnost a naučila jsem se respektovat ostatní. Nevěděla jsem, co je dobré a co je špatné. Dnes nacházím radost ve svých dětech a v možnosti pracovat, o kterou jsem se skoro připravila,“ dodala vyrovnaná Drew Barrymoreová.

Film Stevena Spielberga E.T. mimozemšťan měl premiéru před 39 lety 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.