Zelenkové zakázaná láska se Štaidlem: Bartošovou nerozdýchala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zelenkové zakázaná láska se Štaidlem (†75): Nevěry vydržela, Ivetu už ne...

Jitka Zelenková o tajné lásce se Štaidlem: Rozešli jsme se i kvůli Ivetě Bartošové (†48)!
Jitka Zelenková o tajné lásce se Štaidlem: Rozešli jsme se i kvůli Ivetě Bartošové (†48)! (Lenka Hatašová/2018, archiv J. Zelenkové, archiv)

Byla jednou z prvních, která vyslala zemřelému hudebníkovi osobní vzkaz do nebe. Zpěvačka Jitka Zelenková (70) prožila s Ladislavem Štaidlem dlouhých 11 let v částečné ilegalitě. Byla totiž nejen jeho kolegyní z branže, ale i milenkou.

Ačkoliv na svůj poměr s tehdy ženatým Jířím nebyla pyšná, zároveň si tehdejší vokalistka Karla Gotta (†80) nemohla pomoct. „Moje láska nebyla posvěcená žádným štěstím, naopak byla na úkor jeho ženy. Nejsem na to vůbec pyšná. Ale co jsem měla dělat, když jsem byla šíleně zamilovaná?“ prozradila před pár lety Zelenková pro Magazín DNES. Zpěvačka do toho spadla tzv. po hlavě, hudebník jejich pouto ovšem nejspíš vnímal trochu jinak, třebaže jí určitě měl rád.

 

Jitka Zelenková: Zcestovala celý svět, dvě nejkrásnější města ji ale chybí!

Video se připravuje ...

Nevěry a výčitky

Neznám žádného chlapa, který by udržoval jedenáct let vztah se ženskou, kterou by neměl rád. To je vyloučené. Moje city byly ovšem silnější, navíc jsem se pořád bála, abych mu nenarušila rodinný klid,“ popisovala, jak to mezi nimi bylo a dodala: „Přičemž on měl vedle mě a vedle své zákonité manželky ještě jiné ženy. Vedle něj jsem taky měla ještě jiný chlapy, ale vždycky to byl jenom takový truc provázený výčitkami. Tyhle trucpodniky žádné ženě nedoporučuji, vždycky to hodně bolí,“ netají zpěvačka, která taky podle svých slov nebyla nikdy zrovna zdrženlivá, jak píše Blesk.cz. „Poznala jsem mraky hezkých kluků a mužů, užila jsem si to na plné pecky a vůbec toho nelituju. Skutečných lásek jsem ale měla za celý život jenom pět.“

Rozdělila je Iveta

Klín mezi Štaidla a Zelenkovou nakonec vrazila až Iveta Bartošová. To tehdy, když si muzikant přál, aby s ní a Michalem Penkem zpívala ve trojce. „Rozešli jsme se jak pracovně, tak soukromě. I když to slovo rozchod nerada používám,“ popsala s odstupem času Zelenková pro Nedělní Aha! Až po dalších deseti letech se pak společně dovedli usmířit. Přáteli zůstali až do Jirkovy smrti.

Šokující zpověď: Byl jsem u toho, když se Iveta poprvé opila!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Andreacard
10. 2. 2021 • 14:52

Stale vas nechapem, vytahovat sa a rozpravat o velkej laske, so zenatym, pri exx exx milenkach, to si stale myslite este ze to bola laska?... Teda z jeho strany absolutne nie.. Zena po ruke, zvlast na turne... Skutocna laska bola bartosova, koli nej tozvod, spolocny zivot, dieta... Tam sa da rozpravat o laske, pani zelenkova, zalezte niekde do kuta a radsej nerozpravajte o nicom..

hillaarkaa
2. 2. 2021 • 15:38

Láska se Štaidlem...Jednou si s babochlapkou hodil a už mu málem zůstala na krku....

mika
2. 2. 2021 • 15:18

já tedy nevím, co na něm ty ženské viděly????? namyšlený seladon a ku....k.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.