Štěstí ve »hře«, neštěstí v lásce: Proč je Anistonová stále sama? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Štěstí v kariéře, neštěstí v lásce: Proč je Jennifer Anistonová stále sama?!

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston (instagram.com/jenniferaniston)

Patří mezi nejkrásnější a nejúspěšnější hollywoodské herečky, přesto ještě nepotkala toho pravého. Ačkoli může herečce Jennifer Anistonové (51) kdekdo závidět její hvězdnou kariéru, v soukromém životě tolik štěstí nepobrala. Samotná herečka ale nesmutní. I po padesátce věří, že si ji láska jednou přeci jen najde, a s kritickými poznámkami veřejnosti si hlavu neláme.

Na pohledné a úspěšné muže měla Rachel z Přátel vždy štěstí. Jakmile se vdala za Brada Pitta (57), rázem se stali jedním z nejoblíbenějších párů Hollywoodu. Tím spíš bylo pro všechny překvapením, že se manželství rozpadlo. Z jejich rozvodu byla téměř událost roku, a od té doby neměl žádný její vztah dlouhé trvání.

Ačkoli to vypadalo nadějně, ani druhé manželství s hereckým kolegou Justinem Therouxem (49) nevydrželo a vztah se po sedmi letech rozpadl. Herečka neměla štěstí jak v manželství, tak v mateřství. Životní role maminky se jí bohužel vyhnula.

Jennifer ale nezoufá a rozhodla se již lásku nehledat, ale zkrátka si na ni počkat. "Ať už láska vypadá jakkoliv a přichází v jakékoliv formě, ukáže se sama. Není třeba ji hledat, o tom to není,“ cituje herečku web ŽivotvČesku.cz. I přes spoustu nevydařených vztahů Anistonová nevěší hlavu a na lásku odmítá zanevřít. Smířila se s tím, že ten pravý se teprve objeví. "Když přijde, uvítám ji. Nikdy jsem si neřekla, že bych s muži skončila. V minulosti se mi nedařilo, ale nepostavím kvůli tomu okolo sebe zeď,“ tvrdí herečka.

Dům Jennifer Aniston v Beverly Hills.

Video se připravuje ...

Někteří fanoušci stále věří, že se jí podaří slepit vztah s charismatickým Bradem Pittem. Veškerá setkání této dvojice jsou bedlivě sledována, a to včetně jejich konverzací, dotyků a grimas. Jakékoli spekulace byly ale vyvráceny. Pro herečku je nyní podstatné, aby jí muž povahově sedl. "Měl by mít smysl pro humor a znát svou cenu. Toužím po sebevědomém a milém muži, kterého obklopují dobří přátelé,“ dodala Anistonová.

Nejlepší filmy Jennifer Aniston.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.