Harry a Meghan bodují, ale… Brzy nastane konec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Harry a Meghan bodují, ale… Brzy nastane konec!

Princ Harry, manželka Meghan a syn Archie
Princ Harry, manželka Meghan a syn Archie ( Reuters, Profimedia.cz)

Po období tápání přišel konečně úspěch. Královská dvojice ze Sussexu podepsala po odchodu ze spojeného království hned dvě lukrativní smlouvy, které jim přinesou pohádkové jmění. S jejich nadací to prý ale půjde od deseti k pěti. A možná ještě níže.

Podle experta na královský dvůr je totiž organizace Archewell odsouzená k zániku. Na virtuální konferenci o propagaci a ochraně osobních značek to měl potvrdit bývalý zaměstnanec a důvěrník princezny Diany Patrick Jephson, jak píše web ŽIVOT.sk. Proč?

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video se připravuje ...

Harry (36) a Meghan (39) zakládají s manželkou centra pomoci v oblastech postižených přírodními katastrofami. Primárně se mají zaměřovat na zajištění potravin. „Pokud se příliš odchýlí od tradice osobní oběti a veřejné služby, která je charakteristickým znakem monarchie, Archewell neuspěje. Členství v královské rodině by jim naopak přineslo jednu z nejvýjimečnějších a nejsilnějších značek na světe. Dobrovolně se vzdát všech těchto výhod, aby usilovali o něco jiného, je velmi odvážné. A navíc ani nevíme, co to „jiné“ má představovat,“ varuje expert na královský dvůr, že se jim odloučení může ve finále vymstít.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
28. 1. 2021 • 05:15

Ta ženská nic nedotáhla do konce,špatná herečka,modelka ,jen vynikající otvíračka cizích kufrů s penězi,ha,ha,ha.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.