Paroubková potopila manžela! Z toho se už nevykroutí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Paroubková potopila manžela! Z toho se už nevykroutí

Jiří a Petra Paroubkovi.
Jiří a Petra Paroubkovi. (Foto ara)

Velký poprask způsobila ilegální narozeninová párty Petra Bendy (50), na níž se sjela řada prominentních hostů. V teplickém hotelu Prince de Ligne nechyběl podle Blesku ani ex premiér Jiří Paroubek. On tvrdí, že šlo o pracovní schůzku, jeho stále ještě manželka nepřímo potvrdila, že moc dobře věděl, jak se věci mají!

Ptra Paroubková totiž webu Expres.cz prozradila, že na zakázaný mejdan chtěl původně vzít i dceru Margaritu (11). „Věděla jsem, že se manžel chystá do Teplic na oslavu,“ potvrdila na rovinu manželka bývalého politika s tím, že dceru by na podobnou akci nikdy nepustila.

Tajná party papalášů: Paroubek, Hnilička, Šlégr a další pařili u kmotra Bendy!

Video se připravuje ...

Nic než práce?

Fotografové redakce Blesk Jiřího Paroubka zachytili ve chvíli, kdy vystupoval z auta Jaguar XF a zamířil do zmíněného hotelu, kde měl probíhat večírek. Druhý den pak recepční redakci portálu Expres.cz potvrdila, že bývalý lídr Sociální demokracie v hotelu přespal. Paroubek ale na dotazy uvedeného webu nereagoval, telefon nezvedl, vyjádřil se prý až o něco později.

„Se společností pana Bendy mám dlouhodobou smlouvu o spolupráci. Měl jsem v 18 hodin v sobotu schůzku s ředitelem a účetním této společnosti. Pan Benda měl večer oslavu v rodinném kruhu, já jsem mu krátce poblahopřál. Protože práce trvala zhruba do 20 hodin, zůstal jsem do druhého dne v hotelu. To jsem předem plánoval,“ sdělil Expresu Paroubek. „Řeči o mé účasti na nějakém mejdanu se mě dotýkají, už pět let nepiji alkohol,“ dodal prý ještě rozhořčeně.

Odlišná interpretace

Jenže Petra Paroubková pro změnu tvrdí, že o oslavě byla řeč už od samého začátku. „Myslím, že si každý udělá obrázek o tom, jestli to byla práce, nebo mejdan,“ uzavřela přetřásanou kauzu bývalá tlumočnice.

Mejdan v hotelu Petra Bendy: Dorazil i expremiér Paroubek

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
3. 2. 2021 • 11:16

Co je to za argument, že nepije alkohol, tedy nejde na mejdany?
Já alkohol taky nepiju, a nikdy mi to mejdanu nevadilo.Mejdan není jen o chlastu, to je blb.

mbmb
30. 1. 2021 • 14:05

A ne do RaJ odkud prisel Jirka puvodne !

mbmb
30. 1. 2021 • 14:03

paroubek = kocka =inteligent Jandak ,slovenske trdlo od poverenika ,jogurt po zarucni lhute nechte v klidu .Sexy mozek jen s viagrou

sarkastek
29. 1. 2021 • 20:41

Jejda ať už ta Paroubková někam zaleze a nepřiživuje se na každé blbé kauze svého ex. Nikdo na ni není zvědavý, trapka

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.