Mynářová končí se Zemanem: Už je to prý nevhodné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mynářová končí se Zemanem: Už je to prý nevhodné!

Manželka kancléře Vratislava Mynáře Alex
Manželka kancléře Vratislava Mynáře Alex (Archiv Blesku)

Alex Mynářová, manželka kancléře Vratislava Mynáře, oznámila konec spolupráce s Kanceláří prezidenta republiky. Podle moderátorky by byla její práce na hradě už nevhodná. Co se změnilo?

„Ráda bych tímto oznámila konec spolupráce s Pražským hradem - Kanceláří prezidenta republiky! Děkuji za tuto skvělou zkušenost, podařilo se nám natočit desítky reportáží, rozhovorů a prohlídek zajímavých míst. Chci moc poděkovat všem, kteří se za těch dva a půl roku účastnili natáčení, členům hradní stráže, floristkám, pracovníkům protokolu, archivu a spoustě dalším…," sdělila nečekaně na sociální síti.

„V budoucnu již také nebudu moderovat žádné akce na Pražském hradě. Proč? V prosinci jsem zahájila (staro)novou profesní etapu v Českém rozhlase. Nepovažuji proto za vhodné pracovat, byť bez nároku na honorář, pro úřad hlavy státu. Velmi ráda na sebe dobrovolně uplatním ta nejpřísnější měřítka,“ pověděla pro idnes.cz Mynářová, která dlouhá léta působila v České televizi.

Kateřina Zemanová promluvila o přípravách hradního plesu. Zpovídala ji manželka hradního kancléře

Video se připravuje ...

Přiznání o financích

„Finanční stránka mě netíží, ale vaší otázce rozumím, už mi ji pár lidí položilo. Odpověď zní: Protože mě ta práce baví. A zadruhé, když už je řeč o finanční stránce, nechci být ekonomicky závislá na manželovi. Chci mít svou práci, svůj příjem,“ dodala pohledná Alex.

Alex Mynářová se stala průvodkyní po Pražském hradě. Na novém Youtube kanálu Kanceláře prezidenta republiky



Přečtěte si
adeso
28. 5. 2022 • 11:17

nevychovaná ultra zlatokopka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.