Mynářová dala Zemanovi košem: Konec velkého přátelství? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mynářová dala Zemanovi košem: Konec velkého přátelství?

Alex odchází z Pražského hradu.
Alex odchází z Pražského hradu. (Archiv Blesku)

Manželka hradního kancléře točila déle než dva roky na sociální sítě novinky z Pražského hradu. Jenže s tím už je konec. Alex Mynářová (37) spolupráci s prezidentskou kanceláří ukončila. Co za tím stojí?

Podle webu Blesk.cz  k žádným neshodám mezi hlavou státu a ex moderátorkou nedošlo. Alex jen upřednostnila jinou pracovní příležitost. Přijala totiž nabídku z Českého rozhlasu, pro který natáčí pořad Slavné dvojice, jak píše Blesk.cz.

„Ráda bych tímto oznámila konec spolupráce s Pražským hradem - Kanceláří prezidenta republiky! Děkuji za tuto skvělou zkušenost - podařilo se nám natočit desítky reportáží, rozhovorů a prohlídek zajímavých míst,“ uvedla na facebooku Mynářová.

 

Alex Mynářová se stala průvodkyní po Pražském hradě. Na novém Youtube kanálu Kanceláře prezidenta

Zpátky už nikdy

„Chci moc poděkovat všem, kteří se za těch dva a půl roku účastnili natáčení - členům hradní stráže, floristkám, pracovníkům protokolu, archivu a spoustě dalším. Děkuji za Vaši profesionalitu a oddanost své práci,“ rozepsala se Mynářová, jež se rovnou zařekla, že pro Hrad už ani v budoucnu nebude nic moderovat. Stojí za tím možný střet zájmů? Nebo už se jen hradního prostředí přesytila?

Kateřina Zemanová promluvila o přípravách hradního plesu. Zpovídala ji manželka hradního kancléře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.