Baba Vanga o roku 2021: Nečekaná zpráva o rakovině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Baba Vanga o roku 2021: Nečekaná zpráva o nemoci z nejhorších

Baba Vanga měla podle všeho nadpřirozený dar.
Baba Vanga měla podle všeho nadpřirozený dar. (Reprofoto youtube. com, INT, archiv)

Bulharská věštkyně Baba Vanga patří mezi nejúspěšnější proroky naší planety. Několikrát se její předpovědi vyplnily a získala si tak respekt velkého počtu lidí. Mezi její největší triumfy patřilo například proroctví o teroristickém útoku v USA a také katastrofa v Černobylu. Co pověděla o roce 2021?

Největší ekonomická krize

Pro rok 2021 předpovídá Vanga největší ekonomickou krizi, s čímž už nyní souhlasí snad všichni. Společnost totiž již rok devastuje koronavirus. Kromě lidských životů zamával covid právě s ekonomikou a není divu, že nastane hrůzná krize, která bude pro některé fatální.

Tragédie Bidena

Nepříznivou budoucnost vyvěštila novému prezidentovi USA. Joe Biden podle Baby Vangy prodělá mozkovou mrtvici a následně ztratí sluch. Vzhledem k tomu, že tato pracovní pozice je velmi náročná a Biden je nejstarším úřadujícím prezidentem, není to nemožný scénář.

Zamáváme s rakovinou

„Na začátku 21. století se lidstvo nadobro zbaví rakoviny. Přijde den, kdy bude rakovina svázána železnými řetězy,“ vyřkla Baba Vanga, a tak alespoň jedna z jejích předpovědí je pozitivní.

Návrat migrantů

V roce 2021 kvůli koronavirové krizi začnou podle známé vědmy opět velké migrace uprchlíků, kteří se budou chtít dostat z nebezpečných a ekonomicky zasažených zemí.

Nebezpečné spojenectví?

 „Lidstva se zmocní silný drak. Tři obři se spojí. Hodně lidí bude mít rudé (krvavé) peníze. Vidím čísla 100, 5 a hodně nul,“ předpověděla. Podle Blesku si odborníci myslí, že jde o tři mega státy – Čínu, Rusko a Indii. Kdyby se tyto tři země spojily, bylo by to pro ostatní pravděpodobně alarmující.

Návrat SSSR

Předpověděla jeho rozpad, poté nastínila, že v roce 2021 přijde jeho velký návrat. Podle veleúspěšné věštkyně svět zažije znovuzrození Sovětského svazu. Zajímavé.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.