Rolins vzteky bez sebe: Zveřejnila PRAVDU o plastikách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rolins vzteky bez sebe: Zveřejnila PRAVDU o plastikách!

Dara Rolins
Dara Rolins (foto Instagram)

Je zvyklá být středem pozornosti. Přeci jen patří mezi nejúspěšnější hvězdy slovenského i českého showbyznysu a bere už jako normální věc to, že se o ní hodně mluví. Obvykle snáší i skutečnost, že fanoušci probírají každé její rozhodnutí a nebojí se drsné kritiky. Humbuk kolem Dařiných plastik však začal po letech zpěvačce lézt pořádně na nervy a rozhodla se, že nebude věčnou kritiku tolerovat.

Dara Rolins (48) už má dost nepřejícných i zvědavých komentářů o několikrát přeoperovanému nosu, se kterým má problémy od dětství. Proto se rozhodla sdělit pravdu o plastikách této partie obličeje.

„Jsem si všimla, že můj nos je dost vděčné téma, tak pojďme o něm diskutovat i dnes, tady a teď. Tolika lidem leží můj nos v žaludku, nechápu, co tam dělá… Dokonce se nedávno nějaká paní v komentářích strachovala, jestli s tím, jak je „příšerný“ nemá problém i moje dcera. Přísahám! Takže k věci - mé Lole je můj nos zcela volný. Miluje mě, i kdybych měla na hlavě místo něj ocas. Stejně tak jako všichni, na kterých názoru mi záleží…

S mým nosem vedu tzv. Veřejný boj odjakživa a nepopírám žádné zážitky s tím spojené. Začalo to dávno předtím, než jsem podstoupila první operaci. Už v dětství se mnou naši jezdili do nemocnice v Banské Bystrici, kde se snažili vyřešit můj fatální problém s dýcháním,“ rozpovídala se slovenská zpěvačka podle cas.sk.

I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce?

Video se připravuje ...

Zdravotní trable, ale také estetika

„Ano, v rané dospělosti jsem cítila potřebu upravit jej i z jiného, estetického hlediska, přičemž se nevylučovalo, že tím lze vyřešit i můj nadále trvající problém s dýcháním. Nedopadlo jedno ani druhé. Následovaly dvě opravy, jedna v LA, další v Madridu. Dostali jsme se tak k způsobilému tvaru, už nikdy ne k dokonalému vzhledu, přičemž problém s dýcháním se ještě zhoršil… Čas bezvětří v covidu jsem využila na návštěvu doktora v Kyjevě, který se mimo jiné specializuje i na tuto problematiku. Nešlo o estetický zákrok, podotýkám. Můj problém se tam vyřešil a já konečně dýchám pravou i levou dírkou, zhluboka a snadno, tak jak jsem si vždy přála,“ prozradila Rolins, které neustálé komentáře na její nos začaly silně vadit.

„Upřímně? To, zda se nyní někomu líbím méně, více, nebo vůbec, mi je díky tomuto povznášející pocitu, už úplně nejvíc jedno. Vím o tom, že z hlediska tvaru není dokonalý. To mi nemusí nikdo říkat, i já mám oči. Nikdy ani nebyl. A pokud kvůli tomu, aby jednou byl, podstoupím ještě dalších 150 operací, je s dovolením, pouze moje věc. Kdyby všichni hodnotili tak přísně hlavně ty své činy,“ dodala bývalá partnerka rappera Rytmuse.

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou"

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.