Seriál Božena: Nedbal o sexu s Kameníkovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Seriál Božena: Nedbal o sexu s Kameníkovou

S Annou Kameníkovou předvedl žhavý sex.
S Annou Kameníkovou předvedl žhavý sex. (Foto ČT, FTV Prima)

Po sexu přišla rvačka! V právě skončené minisérii ČT Božena měl herec Jan Nedbal (30) coby básník Nebeský divoký sex se spisovatelkou Němcovou. V primáckém seriálu Sestřičky se zase jako zdravotní bratr Lukáš popral s motorkářem. Zatímco na rvačku se pečlivě připravoval, do postele s Annou Kameníkovou (26) šel bez přípravy. Byl to jeho první televizní sex v životě!

Oba herci museli před kamerami předvádět pořádně žhavý sex nejen na loži, ale i v průjezdu domu. „Složit tunu dřeva je náročný, tohle je spíš takový divný, že je kolem vás sedm lidí, do toho si tam osvětlovač něco řeší a vy do toho předstíráte, že tam nikdo není a vlastně se děje úplně všechno, jak by se to dělo doma,” popsal deníku Aha! herec. „Bylo to takový zvláštní. Ale s Aničkou jsme se na patnáct minut zapomněli,” řekl s úsměvem.

Rval se doopravdy

Ve včerejších Sestřičkách se kvůli milované ženě pro změnu popral s motorkářem Švejnohou v podání Ondřeje Bábora (30). „Chtěl jsem si tu ránu nechat dát doopravdy. Fakt. Mám rád, když se scéna může odžít. Pro dobrý záběr bych do toho šel, ale to nejde. Točíme na přeskáčku, nenavazoval by mi monokl,“ vysvětlil Nedbal, kterému ke zranění pomohly maskérky. „Jasně, že jsem v životě dostal přes hubu. Několikrát. Vyrůstal jsem na sídlišti v Děčíně, tam jsme se prali pořád. Kvůli holce, kamarádům, různě,“ zavzpomínal na své dospívání.

Upoutávka na seriál Božena o životě spisovatelky Boženy Němcové

Video se připravuje ...

Rekordní sledovanost minisérie Božena

Díl       Datum      Sledovanost

  1. díl (3. ledna) 1 565 000 diváků
  2.  díl (10. ledna) 1 683 000 diváků
  3. díl (17. ledna) 1 594 000 diváků
  4. díl (24. ledna) 1 713 000 diváků

Bez urážky Zuzany Bubílkové: O erotické Boženě a očkovací registraci seniorů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.