Bouček štěstím bez sebe: Konečně se dočkal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bouček štěstím bez sebe: Konečně se dočkal!

Bouček s manželkou Gabrielou
Bouček s manželkou Gabrielou (instagram.com)

Konečně se mu splní vše, co si přál. Úspěšný moderátor Libor Bouček (40) bude tatínkem. Jeho manželka Gabriela je v pokročilém stádiu těhotenství a jejich vztah je tak zalitý sluncem.

Jeden z našich nejúspěšnějších moderátorů Libor Bouček se těší na narození prvního potomka. Boučkovi a jeho ženě Gabriele se dařilo těhotenství ututlat dlouhých osm měsíců. Moderátor se tak stane tatínkem co nevidět.

Liborovi Boučkovi záhadně otěhotněly kolegyně v týmu

Video se připravuje ...

„Rodina je absolutní základ jakékoliv společnosti. V pojímání nás dvou je to rodina, na jejímž počátku je pevná láska muže a ženy. Rodina deklarovaná a oficiálně potvrzená aktem svatby. Rodinu vnímáme jako natolik důležitou, že stojí za to o ni bojovat i ve chvíli, kdy už ostatní jsou skeptičtí. Ostatně je to rodina, co tvoří obce, města a země po tisíciletí. A nevím, jestli jako současníci bychom to měli měnit,“ napsal podle expres.cz po svatbě slavný moderátor na sociální síti.

Zapomeňte na současné moderátory Primy. Novou posilou je Libor Bouček!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.