Dara Rolins rozběsnila Slováky: To už je prý přes čáru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dara Rolins rozběsnila Slováky: To už je prý přes čáru!

Dara Rolins
Dara Rolins (instagram.com)

Stačilo pár rozesmátých snímků ze zasněžené tatranské krajiny a hned byl oheň na střeše! V době restrikcí a přísných vládních opatření nebylo zpěvaččiným krajanům absolutně po chuti, že jsou tací, kterým je to takzvaně »šumák«.

Pandemie, nepandemie, Dara Rolins vyrazila nedávno s partou přátel do Vysokých Tater. Podle webu Blesk.cz se následně fanouškům předvedla na skialpinistických lyžích i na společné fotce před horskou chatou. „Vyrazila jsem si do pohádky, nadechnout se tatranského vzduchu. Překrásný den, kdy je vám tak 'obyčejně' dobře,“ okomentovala snímky zpěvačka. Jenže své sledující tím nepotěšila.

Všemohoucí celebrity

Její slovenští „bratří a sestry“ počin Dary totiž vnímají jako porušování vládních opatření. A není jim po chuti, že se všem evidentně neměří stejně. „Žiji pod Tatrami, které jsou součástí mého okresu, a nejdu do Tater kvůli přesně takovým lidem jako jste vy. Neboť když je zákaz vycházení mimo okres, tak se navezou celebrity do Tater, neboť pro ně jakože nic neplatí. Je to fakt smutné! A ještě se chlubí tím na instagramu, tak toto je už přes čáru,“ naštvala se třeba podle Blesk.cz místní obyvatelka. „I já bych ráda do Tater, ale mohu jen 100 metrů od domu. Z Čech jsou Tatry blíže?? Nezávidím ale...“ komentuje příspěvek na sociální síti další.

 

I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce?

Video se připravuje ...

Práce, nebo zábava?

Na to konto Dara Rolins otočila a začala se hájit tím, že na Popradském plesu plnila i pracovní povinnosti. „I v takto složité době se lidé po světě pohybují, přesouvají. Samozřejmě jen ti otestovaní, zdraví. Nevím o zákazu, kdy takto vybavená nemohu přijít na Slovensko pracovat. Mám v plánu zdržet se až do neděle, protože zde fotím sérii fotografií do svého diáře," dodala ke svému pobytu v rodné zemi.   

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: „Konečně zase dýchám levou nosní dírkou":

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.