Klumová verze 2.0: Topmodelka vpustila dceru do světa módy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Klumová verze 2.0: Topmodelka vpustila dceru do světa módy

Leni (vlevo) se čím dál častěji objevuje i na mámině Instagramu.
Leni (vlevo) se čím dál častěji objevuje i na mámině Instagramu. (Foto: Instagram)

Na jaře oslavila 16. narozeniny, dostala řidičák a od mámy asi ten nejkrásnější dárek, jaký si jen mohla přát – požehnání. Dcera topmodelky Heidi Klumové (47) Leni vstupuje do světa showbyznysu se vší parádou, rovnou na obálce prestižního magazínu Vogue.

Dlouhá léta se ji snažila chránit před blesky fotoaparátů i novinářskými diktafony. Konečně ale nastal čas, aby Leni poznala, jak to v životě chodí. „Už může řídit auto, a tak si sama může rozhodnout i o tom, kam se chce ubírat,“ prohlásila Heidi Klumová. „Pokud je její vysněnou cestou právě modeling, budu ji v tom podporovat.“

Modeling byl tabu

Klumová mladší mezitím začala pracovat na sebeprezentaci. Založila si instagramový účet a čím dál častěji se objevuje po boku slavné mámy ve společnosti. Vedle ní ostatně pózuje i na obálce prvního letošního čísla německé verze magazínu Vogue. „Mamka je moje nejlepší kámoška, říkáme si všechno,“ řekla ve svém prvním větším rozhovoru a prozradila, že nebýt přísné výchovy, už by na nás z billboardů shlížela mnohem dřív.

Halloweenská party Heidi Klum (2016)

Video se připravuje ...

„První nabídka na focení přišla, když mi bylo dvanáct. Prosila jsem mámu, aby mi to dovolila, ale bylo to marné.“ Ne nadarmo se říká: Kdo si počká, ten se dočká. Leni za tu dobu vyrostla do krásy, po mámě zdědila božské tělo, sladký kukuč a dravost, bez níž by v showbyznysu jen těžko uspěla.

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha!

Heidi Klum se převtěluje do vlkodlaka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.