Dcera Urbánkové Fabiánová: Pohořela v Prostřeno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dcera Urbánkové Fabiánová: Pohořela v Prostřeno!

Jana Fabiánová v pořadu Prostřeno
Jana Fabiánová v pořadu Prostřeno (FTV Prima)

Nevařila doma, ale v kavárně. Jejími spolustolovníky nebyly hvězdy, ale vyznavači zdravého životního stylu a stravování. Přesto anebo možná právě proto mezi nimi zpěvačka, herečka a veganka Jana Fabiánová (43) tento týden pohořela.

Zklamaní byli už tím, že je nepozvala k sobě. „Nemám dobrou zkušenost s kamerami u nás doma,“ vymlouvala se Jana s tím, že musí také ctít soukromí své matky, zpěvačky Nadi Urbánkové (81). „Jsem veganka, protože věřím v neselektivní soucit, já přeji dobro všem bytostem,“ popsala sama sebe Fabiánová. Svým veganským menu ale na výhru nedosáhla. Přestože každému dávala desítku, od svých soupeřů dostala dohromady »jen« 33 bodů. Vítězkou se tak nakonec stala fitness trenérka Iris Ledvina (31), která vařila ve čtvrtek.

Pondělní Prostřeno!: Jana Fabiánová zmate soutěžící

Video se připravuje ...

Jana Fabiánová v Prostřeno!: Vánoční historka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
honzina
24. 1. 2021 • 08:44

Co je to zase za nadpis???? Jaký pohořela???? Jana je velmi milý člověk a fajnová byla i celá parta v Prostřeno!!!!!!Ráda jsem tenhle pořad sledovala ale poslední dobou jsem u něj málokdy vydržela, kvůli chování soutěžících. Tenhle týden se k sobě chovali slušně a bodovali podle toho jak jim to chutnalo, ne podle závisti.

hillaarkaa
23. 1. 2021 • 19:23

Mno to byl virál...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.