Alena Šeredová překvapila: Čtvrtý potomek na cestě?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Alena Šeredová překvapila: Čtvrtý potomek na cestě?!

Alena Šeredová s dcerou Vivienne Charlotte
Alena Šeredová s dcerou Vivienne Charlotte (instagram, archiv)

Modelka Alena Šeredová (42) si ráda udržuje kontakt jak s českými, tak s italskými fanoušky. Pravidelně se jim na sociálních sítích svěřuje i se svým soukromím. Tentokrát před svými sledujícími nakousla i možnost čtvrtého potomka!

Komunikace s fanoušky je pro Alenu Šeredovou přirozenou součástí sociálních sítí. Každý měsíc tak alespoň jednou spustí anketu, při níž se fanoušci mohou modelky zeptat, na co chtějí. Otázky se nesou v duchu života v Itálii, mateřské a různých kosmetických tipů.

Tentokrát se modelka na sociální síti svěřila s alternativami jmen pro svou osmiměsíční dcerku Vivienne Charlotte. Jméno, které nakonec zvítězilo, totiž nebylo první volbou! „Sophie, měli jsme Jacqueline, a Charlotte jako první jméno, ale nakonec vyhrála Vivi,“ přiznala modelka.

Kdo je miliardář Šeredové a proč čekali na povolení? A Bohouš Josef šokoval vzhledem!

Video se připravuje ...

Fanoušky dále zajímalo, v jakém jazyce se svými dětmi komunikuje. Padl pochopitelně dotaz, zda mají jako mateřský jazyk ten český. „Ano, snažím se, s kluky jsem asi udělala chybu, takže se snažím s Vivi víc, máme spoustu povídacích her v češtině,“ prozradila Alena s tím, že se její chlapci domluví, ale občas se jim pár slov poplete.

Největším tématem však byla možnost čtvrtého potomka, kterou modelka překvapivě zvažuje. „Já si to dovedu představit úplně úžasně a Alessandro by určitě chtěl, protože má jenom Vivinku. Ale už je taky trochu pozdě, ne?“ dodala s humorem.

Šeredová porodila dceru. Kerndl je po operaci. A bude Gottová muset škrtat?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mika
23. 1. 2021 • 19:05

no jo rodí jako o život. jen aby to ve zdraví přežila holka. už není nejmladší a kdo se pak o její děti postará?????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.