Definitivní konec! Tohle Pouva z Novy tajil víc jak rok | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Definitivní konec! Tohle Pouva z Novy tajil víc jak rok

Martin Pouva se definitivně rozešel s přítelkyní Petrou. Proč?
Martin Pouva se definitivně rozešel s přítelkyní Petrou. Proč? (Blesk)

Že se vztah sympatického moderátora Martina Pouvy (57) a jeho přítelkyně měnil jako počasí, byla věc veřejně známá. V jeden den se rozešli, druhý se opět dali dohromady. Teď však moderátor přiznal definitivní rozchod. Jenomže proběhl víc než před rokem!

Pouva tuto informaci poskytl webu Super.cz. „Je to tak, už netvoříme pár. Dohodli jsme se, že to bude takto lepší,“ přiznal moderátor Televizních novin. Pár vztah naštěstí neukončil ve zlém, údajně jsou stále přáteli. „Řekli jsme si, že je to tak lepší a každý si můžeme žít svůj život,“ konstatoval Martin Pouva.

Když si moderátor kvůli zdravotním potížím pobyl v nemocnici, byla to právě expřítelkyně, která pro něj byla velkou oporou. „Petra mě po propuštění moc podporovala a starala se o mě,“ přiznal Pouva. Že by zdravotní stav ovlivnil jejich situaci, moderátor popírá. „Byl jsem hospitalizovaný ze zdravotních důvodů, v tom náš rozchod nehrál žádnou roli,“ objasnil moderátor.

Moderátor Martin Pouva: Se ženami se žít nedá!

Video se připravuje ...

Jelikož je teď opět v plné síle, není překvapením, že se o něj ženy zajímají. Martin tento pohled na věc nicméně nesdílí. „Nestrašte, to je to poslední, co bych potřeboval. Já jsem takto spokojený,“ dodal pobaveně Martin Pouva.

Dcera Jandy, kterého zradilo srdce: Opravdu se bojím! A Štaidlův boj s covidem. Blízcí promluvili

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.