Těhotná hvězda Slunečné Josefíková: Takhle zapřáhla partnera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těhotná hvězda Slunečné Josefíková: Takhle zapřáhla partnera!

Eva Josefíková (30)  Pochází z Uherského Hradiště Potomek na cestě Měří 1,65 cm
Eva Josefíková (30) Pochází z Uherského Hradiště Potomek na cestě Měří 1,65 cm (Foto Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, herminapress.cz, FTV Prima )

Nejdřív se nadlábli a pak vyrazili na velký nákup! Fotoreportéři Aha! zastihli v úterý těhotnou hvězdu primáckého seriálu Slunečná Evu Josefíkovou (30), jak si domů nese tři krabičky jídla. A další den zapřáhla do nakupování i nastávajícího tatínka, scenáristu Matěje Podzimka (40). 

Samo se to nenakoupí. Eva to dobře ví. Spolu s Matějem vlekli domů nákupy jako každá jiná dvojice, která sdílí společnou domácnost.

Muž z oboru

Herečka si po rozchodu s Jiřím Mádlem (34) zase vybrala profesí blízkou duši. Netají se tím, že v tom vidí jistou výhodu. „Každému vyhovuje něco jiného, ale je samozřejmě dobré, když váš protějšek rozumí tomu, co říkáte, nebo jak se cítíte,“ svěřila Josefíková před časem.

Na jaře již tři

Poprvé dvojice ukázala, že k sobě patří, loni v létě. Polibky na veřejnosti nenechaly nikoho na pochybách, že tady je to na vážno. Herečka navíc před několika dny prozradila, že budou na jaře tři. Už totiž hrozilo, že se to ve Slunečné provalí, až její těhotná postava Denisy porodí, odhodí vycpávku a bříško nezmizí. Podle všeho je Eva ve čtvrtém až pátém měsíci, v dubnu chce už přestat natáčet. 

Slunečná: Janek řeší matku a políbí Týnu

Video se připravuje ...

Strach z mateřství

Bude určitě zajímavé, nakolik se vyplní hereččiny představy o mateřství, které prozradila před časem. „Nejsem herečka, která porodí a druhý den jde zkoušet do divadla,“ řekla Josefíková serveru idnes.cz. „Na rodičovství se těším a bojím se zároveň,“ prohlásila v roce 2016. Ze vzdálené budoucnosti je dnes současná realita. A jak vidno, nastávající maminka zodpovědně nakupuje a jistě zvládne i další nástrahy rodinného života.

Dalibor Janda ve vážném stavu v nemocnici! A Polívka v show Tvář skončil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.