Gottův scenárista a »Šlapeťák« Radan Dolejš: SEPSE CELÉHO TĚLA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottův scenárista a hvězda Šlapeto Radan Dolejš: SEPSE CELÉHO TĚLA!

Jako šlapeťák s Karlem Gottem.
Jako šlapeťák s Karlem Gottem. (Foto Aha! – D. Kundrát, M. Hykl, S. Červená, ara )

Při operaci upadl lídr kapely Patrola Šlapeto do kómatu a tři týdny se nemohl probrat! Počítalo se i s nejhorším... Proto Radan Dolejš (56) ležel na ARO pražské Nemocnice Na Bulovce dlouhých pět neděl.

Všichni kvůli němu umírali strachy, nikdo ale pořádně nevěděl, co se s lídrem kapely Patrola Šlapeto a bývalým dvorním scenáristou Karla Gotta (†80) stalo. Jeho manželka Táňa odmítala podávat jakékoliv informace.

Zánět a sepse

Brány mlčení teď prolomil Radanův kolega, který ho navštívil už v rehabilitačním centru. „Málem to nepřežil. Operovali mu nohu, do které dostal zánět a ten vyústil v celkovou sepsi organismu. Měl čtyřicítky horečky, které nešly srazit,“ prozradil Aha! jeho kamarád.

Pravda o smrti Menzela – zemřel s covidem! Gottová se vrací do Finska k Timovi. A hvězda Šlapeta bojuje po život!

Video se připravuje ...

 

Vánoce na JIP

To nejhorší ale teprve přišlo. „Na operačním sále Radan upadl do kómatu a zůstal v něm tři týdny. Bylo to velmi špatné, už i lékaři začali pochybovat, že se z toho dostane,“ pokračoval. Po třech týdnech se nakonec Dolejš z kómatu probral.

Radan Dolejš ze Šlapeta zhubl 60 kilo! Teprve další operace rozhodne

Video se připravuje ...

Na ARO si ho ale ještě nechali. Z anesteziologicko-resuscitačního oddělení putoval na chirurgickou JIP až po dlouhých pěti nedělích. „Tam chudák strávil i vánoční svátky. Až na konci roku ho na jeho žádost převezli na rehabilitační kliniku, kde si dle mého názoru pobude několik měsíců,“ dodal Radanův kolega.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.