Kate a Meghan nemají na výběr! Musejí se sejít kvůli Dianě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kate a Meghan nemají na výběr! Musejí se sejít kvůli mrtvé princezně

Kate a Meghan ase zase uvidí.
Kate a Meghan ase zase uvidí. (Foto ara)

Vztahy mezi oběma vévodkyněmi se sice začínají uzdravovat, přesto ale nejsou ještě v takové formě, aby se jejich osobní setkání neobešlo bez viditelných emocí. Jenže potakat se musejí, okolnosti si to žádají. Dojde na usmíření?

Kate (39) a Meghan (39) mají po dlouhých měsících stanout tváří v tvář u příležitosti odhalení sochy princezny Diany. Po odchodu vévodů ze Sussexu z královské rodiny ale přitom zůstalo mezi oběma královskými dvojicemi leccos nevyřešené. Princ William nemůže údajně bratrovi odpustit, že se tak snadno vzdal svých povinností a utekl před nimi za oceán. O mnoho lépe na tom nebyly  v komunikaci ani jejich manželky.

Vévodkyně Kate promluvila o duševním zdraví:

Příležitost ke smíru
Jak upozornil portál mirror.co.uk, slavné páry budou muset dát spory stranou. Nejpozději v červenci, pokud to koronavirová pandemie dovolí, se totiž setkají na odhalení sochy tragicky zesnulé lady Diany. To je naplánováno na den jejích nedožitých 60. narozenin.

Že by akce ale nemusela nutně skončit fiaskem, se domnívá podle webu TN.cz znalkyně královské rodiny Katie NIchollová. „Před rokem touhle dobou spolu vůbec nemluvili. Naposledy se viděli v březnu. Nebudou se hádat donekonečna, ale nic nenasvědčuje tomu, že se jejich vztah vrátí před Harryho odchod z rodiny," říká s dovětkem, že společná vzpomínka na matku by jim ale mohla oběma prospět. Uvidíme!

Otevřená zpověď Williama, Kate a Harryho: O mateřství i smrti Diany

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
24. 1. 2021 • 14:13

A vy jste u nejake jejich hadky byla? Ja vidim to, co zbytek sveta: jak nekdo maka, umi se chovat, plni svoje povinnosti a nedela ostudu, a ten druhej se chova jako reditel zemekoule, poucuje druhe, plnit povinnosti se mu nechce, ale hnatu natazenou pro prachy ma.

tryskomys
21. 1. 2021 • 05:36

Megera přijede ještě víc nadutější s Harrym jako pejskem,tam budou už neshody napořád,sebrat oboum tituly při návštěvě a maucta,jen se díky jím přiživují ,jinak by ani ty jejich plagiáty nikdo nepos­loucha­l.Dr­uhému páru přeji pevné nervy a at jim neustupují.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.