Těhotná Josefíková: Jako by z oka vypadla bývalce Podzimkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Těhotná Josefíková: Jako by z oka vypadla scenáristově ex Podzimkové

Kristýna Podzimková s Evou Josefíkovou
Kristýna Podzimková s Evou Josefíkovou (Foto Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, herminapress.cz, FTV Prima )

Hledal si snad dvojnici... Úspěšný scenárista Matěj Podzimek (40) se před časem rozvedl s herečkou Kristýnou Podzimkovou (35) z Ulice a nyní čeká potomka s Evou Josefíkovou (30). Herečka ze seriálu Slunečná je jeho bývalce až nápadně podobná. Obě jsou drobné, mají hnědé oči a dlouhé tmavé vlasy, ale nespojuje je jen vzhled. Obě jsou herečky pocházející z Moravy.

Matěj Podzimek, který televiznímu světu nadělil nejen mnoho dílů Ulice, ale také filmy Dukla 61 a Metanol, má evidentně na ženy jeden mustr. S bejvalkou se potkali v roce 2006 na vánočním večírku Novy. O čtyři roky později spolu vystoupali na vrchol Radhoště, kde si v kapli Cyrila a Metoděje řekli »ano«. Kristýna se totiž právě pod touto horou narodila a po porodu syna Tondy sem s miminkem odjela. Loni Podzimková přiznala barvu. „Ano, jsme rozvedení,“ řekla herečka.

Už je jasné, že její exmanžel dlouho sám nezůstal. Loni v červnu po premiéře filmu 3Bobule, k němuž Matěj taky napsal scénář, předvedli v Lucerně s Josefíkovou tak trochu lásku z pasáže. Vřelé polibky nešlo ani při nejlepší vůli přehlédnout. Představitelka Denisy ze Slunečné nechce o otci dítěte mluvit. Zažila prý doslova smršť zájmu, když chodila s hercem a režisérem Jiřím Mádlem (34).

»Bábovky« Podzimková a Biskupcová: Sex v autě a balanc na hraně!!

Video se připravuje ...

Nyní si také vybrala člověka ze showbyznysu, proto je už opatrná. Ale tím, že se stane poprvé maminkou se ráda pochlubila. „Díky tomu, že mě vycpávali, se mi těhotenství podařilo dlouho tajit. Natáčí se mi dobře, po fyzické stránce je mi fajn,“ svěřila se Josefíková, jejíž postava je ve Slunečné rovněž těhotná.

Další seriálová herečka v očekávání: Hanuš bude děda

Herci mají v karanténě více času a těhotných přibývá. Díky tomu se například stane dědečkem Miroslav Hanuš (57) známý nejen ze StarDance, ale také ze seriálů Specialisté a Případy 1. oddělení. Jeho dcera Eliška Hanušová Bašusová (25), která se potatila a hraje v Ulici Báru, si loni v létě vzala Kryštofa Bašuse a nyní čekají miminko. „Děkuju všem, kdo se starají o moje pohodlí,“ říká Eliška spokojeně. „Pohlaví děťátka bude až do porodu naše tajemství,“ dodává vesele.

Kvůli koronaviru zrušeno natáčení ULICE! A nečekané gesto Ivany Gottové.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.