Herečka Julia Robertsová (53): Stále je to Pretty Woman! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Herečka Julia Robertsová (53): Stále je to Pretty Woman!

Julia Roberts
Julia Roberts (profimedia.cz)

Již tři roky patří mezi padesátnice, přesto je stále vnímaná jako jedna z nejkrásnějších hollywoodských hereček. Herečka Julia Robertsová vsadila na přirozenost, chirurgickým zákrokům se vyhýbá a stárnutí přijala jako proces patřící k životu.

Že herečka zdobí filmový svět už tři dekády, by řekl málokdo. Fanoušci v ní stále vidí přidrzlou Vivian, která okouzlila Richarda Gera. Přesto herečka nepatří mezi ty kolegyně, pro něž je vzhled hlavní prioritou a díky neustálému drobnohledu lidí se snaží za každou cenu nestárnout. Julia na první místo klade především své tři děti a svůj čas momentálně přizpůsobuje jim. Od toho se pak odvíjí i její péče o sebe samotnou.

Před zrcadlem tak netráví víc času, než je skutečně třeba. "Běžně začínám den tak, že si vyčistím zuby, umyju obličej vodou a namažu se opalovacím krémem,“ sdělila Julia magazínu Viva. Stárnutí herečka bere jako nevyhnutelnou součást života. Kde si jiní pomáhají chirurgickými úpravami, tam si Julia vypomůže selským rozumem. "Vím, co je rizikové, co dává pleti zabrat. Například létání je pro pokožku náročné, já se tedy před každým letem namažu tak, že kdyby mě chtěl někdo obejmout, tak bych mu z náruče vyklouzla,“ přiznala herečka podle ŽivotvČesku. cz webu hollywoodlife.com.

Julia Roberts a její outfity

Video se připravuje ...

Stejné principy se snaží vštěpit i dětem. Aby se člověk cítil dobře, nemusí podstupovat jakékoli úpravy, ale dodržovat některé zásady. K těm patří podle herečky i zdravá strava. "Dětem jsem vždy říkala, že musí jíst kvalitní stravu, aby bylo kvalitní i jejich zdraví a aby dobře vypadaly. K snídani si obvykle dávám jogurt s čerstvými lesními plody, u oběda musím mít vždy spoustu zeleniny a k večeři se snažím jíst každý den nějakou rybu,“ dodala Robertsová.

Podívejte se na trailer ke kultovnímu filmu Pretty Woman

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.